úterý 12. listopadu 2019

Enderova hra orson scott card

Budou tam o sebe zakopávat,“ řekl Bean. Musím je vyřídit,“ řekl Ender. První kniha Enderovské série.


Vědeckofantastický román, který můžeme doporučit všem milovníkům dobré literatury. Román nejen o zápasu pozemské civi.

Některá data mohou pocházet z datové položky. Enderova hra (nebo také cyklus Enderovy hry) je série sci-fi knih Orsona. Jde o cyklus paralelních děl, poslední z nich psal Orson S. Clanek › card-orson-sco.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Autorem je Orson Scott Card.

Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Expedujeme do pracovního dne. Ušetříte: Kč ( ). Author, Orson Scott Card. Export Citation, BiBTeX . Pavel Rímský a Filip Kaňkovský. Měla to být jenom hra, . Lidstvo jen se štěstím odvrátilo zničující útok mimozemské civilizace úlového typu.


A protože nejlepší obranou je útok, . Nakladatelství Argo, jedno z nejvýraznějších českých nakladatelství posledního desetiletí. Vydáváme kvalitní beletrii, historické i jiné odborné knihy. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Sci-fi román o zápasu pozemské civilizace se smrtelným nebezpečím z kosmu, ale také o přátelství, bratrské lásce a nenávisti. Planetu napadli mimozemšťané a. Veškeré informace o produktu.


Orson Scott Card je ďalší z amerických spisovateľov, ktorého mnohí stále radi priraďujú k „mladej“ generácii autorov fantastiky.

Popis: Dobrý stav, osobní převzetí . Topics About This Book Topics That Mention This Book . Napište recenzi a jako odměnu dostanete. Od té doby se kniha dočkala svého již šestého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky