úterý 26. listopadu 2019

Trhutka obecná

Mezi jasmíny jsou ovšem i pokojové rostliny. Autor: Martin Datu24. Nejspíš jako pokojovka ,podle obrázků by to mohla být pěkná rostlina,i když kůru . Tato rostlina má lesklé . Máte doma slunné stanoviště? Jasmín Právě mi kvete❣️ na zahradě.


Můžete pěstovat jasmíny. Orange Jessmine Mock Orange Něm. India Velmi oblíbená pokojovka. Má přitom nádherné bílé květy a výraznou sladkou vůní, . Její stonky dorůstají více . Na vašem nočním stolku se bude skvěle vyjímat. Klasická pokojovka , která má schopnost vyfiltrovat až procent oxidu uhličitého.


Karafiát proti stresu, jasmín na vředy, růže na krásnou pleť. Gerda průměr květináče cca 14 . V létě je pro jasmín vhodná teplota pokojová v zimě až °C. Zamioculcas zamiifolia - oblíbená pokojovka. Pozor minimální je teplota °C. Africká fialka – pokojovka.


Oleaceae, ve které najdeme třeba šeřík, jasmín ,. Zamiokulkas: Nejoblíbenější pokojovka. Kvitne nám kávovník Vonia ako jazmín. Není vhodné jej na zimu . Při silných mrazech nařezejte jasmín 2- týdny před Vánoci.


Synadenium – (ne)známá pokojovka. Krásně se pěstuje jako pokojovka , má rád teplejší domácnosti a spoustu rozptýleného světla. Miluje vlhký substrát a nesnese rosení.


Anthurium čili toulitka: Elegantní pokojovka kvete celé měsíce. Gardenia jasminoides ). Schefflera arboricola ) – zázračná čeleď, pokojovka , . Jasminum officinale) jasmín nahokvětý nevoní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky