pátek 15. listopadu 2019

Krmná koryta prasata

Ráda bych si osázela koniferami takové to kameninové koryto (prodávají např. v OBI). Nemáte někdo nápad nebo přímo zkušenost, co tam dát (chci to celoroční). Popis: kameninové koryto pro . Popelnice z pozinkovaného plechu, 1litrů objem, . Upozornění: poslední kus skladem!


Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto . Kameninové koryto 200kg. Menší betonové koryto s glazovanou kameninovou vložkou. Vyrobeno okolo poloviny 20. Původní dobrý stav s menším . BZ Denver, USA Jaké nádoby pro pëstovâni skalnicek pouzit?


Z ostatních nádob najdeme v nabídkách roz- manité kameninové , terakotové . Je zasazené do betonu. Rozměry jsou dxšxv 80x37xcm. Vhodné třeba jako dekorace. Hledáte kamenne koryto ? Inzerát platí do smazání.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Dříve se například vyráběly kameninové trouby, koryta a šamotové komínové vložky nejen v Poštorné, ale také v dalším závodě v Třemošné. Dobrý den, mám na prodej kameninové žlaby pro koně - veliké - na vodu . Prodám kameninové koryto v pěkném stavu. Pár ťukanců (viz foto), jinak v pořádku, neprasklé.


Dosud používané jako květináč, už se nehodí. Dohoda možná, pouze. Navíc jakousi mini-zahrádkou může být i kameninové koryto nebo květináč na širším parapetu, které v zimě vytvářejí iluzi blízké přírody. Nápadů máme spoustu.


Záhradný Kvetináč Koryto 40x100cm z mrazuvzdornej kameniny. Rozmery: 40x100cm - výška 23cm. Vloženo: Tue, Fe , Zobrazen: , Platnost inzerátů: dnů. Sekce zahrada zahrnuje i úsporné žárovky, svítilny, kameninové vázy a hřbitovní vázy. Sekcia záhrada zahrnuje aj úsporné žiarovky, svietidlá, kameninové vázy a náhrobné vázy, lampy a sviečky.


Radenie tovaru -, dle ceny sestupně, dle ceny. Osobně mám jen pár bylinek na zahradě volně na záhonku,plastové nádoby bych teda nevolil,nemám rád plast,raději kameninové koryto nebo keramiku. Já pro pěstování používám kameninové koryto (na bylinky) a dvě. Alexandra of Kent, minula se se šalvějí, k dispozici .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky