středa 13. listopadu 2019

Lepitka na musky

Co dělat s poletujícími muškami. Pokud se larvy smutnic již proměnily v mušky , použijte na ně optické lapače. Jejich žlutá barva mušky naláká, . Lepítka pomáhají na mušky , ale jejich larvy jsou v zemině a ožírají kořínky. Taky s nima aktuálně bojuju, někde jsem četla babskou radu pár .

Všimli jste si bílého povlaku či huňatých skvrn na povrchu květinového substrátu? A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Dbejte na maximální čistotu v kuchyni. Všechny zbytky i rozlité a následně zaschlé šťávy, džusy, víno, pivo jsou pro mušky velmi atraktivní. Na rozdíl od různých lepítek, která zachytí pouze dospělce mušky.


Doporučuji: Omezit zálivku substrát na povrchu . Dospělé mušky můžeme lapat na optické lapače – lepové desky, na které se přilepí. Larvy smutnic, drobné, bělavé až průsvitné, s černou hlavou, .

Na létající mušky zabírá i chemie. Z chemických postřiků lze doporučit ty, které obsahují látku permethrin - fungují například postřiky Raid či . Daji se koupit zluta lepitka v kvetinarstvi, na ne se musky lepi a umiraji hlady. Moc to sem nepatří :) ale myslim že na to pomaha namočit do vody tabák. Právě nyní si často s novým substrátem na přesazení pokojových.


Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi až 4 . Zdravím, u květin mi začaly pár měsíců zpátky poletovat tyto mušky (foto). Taky mám ted všude tyhle lepítka ,protože ty svině tady lítaj. Přesně tyhle lepítka mam doma taky.


Už toí tam mam asi měsíc, much je na tom nalepenejch kopa ale vždycky tak ve skříni poletujou. Mušek, které navštíví váš vermikompostér v různých ročních obdobích,. Na některé platí sirupová past, na jiné lepítka nebo prášek z . Funguje na mouchy, komáry, moly, mravence, šváby, blechy, mušky octomilky a jiný hmyz.


Bros - sprej proti létajícímu a lezoucímu hmyzu 400ml. Já letos na ty lepítka. Opravdu na ně jdou mušky , nebo je to jen mýtus?


Profesionální past na ovocné mušky - octomilky je určená k odchytu respektive monitoringu… 2Kč.

Výtažky z afrodiziakálních rostlin a španělské mušky. Dejte pozor na některá afrodiziaka, které nejsou ani v ČR schváleny a mohou obsahovat látky s. Jedna z možností, jak použít lepové desky na mušky přímo v boxu. Ustřihla jsem vršek lepítka a přidělala drátkem do dírek ve víku v boxu. Zapomeňte na španělské mušky “, Elixir of love obsahuje přímo výtažky z bylin, které se v lidové medicíně používaly jako silné afrodiziaka.


Už dost dlouho mě obtěžovaly malé mušky , které lákala rozsvícená . Jsou to kapky pro zvýšení sexuální chuti používané jako afrodiziakum po celá staletí. Zvyšují chuť na sex u žen i mužů a díky lepšímu prokrvení intimních orgánů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky