pondělí 18. listopadu 2019

Pepino gold palkovice

Já jsem na něj dala ze stejného důvodu také zimolez a nestačím ho stříhat , jak roste. Takže tyhle zimolezy je lépe pěstovat ve vlhku a stínu, vyhneš se mšicím. Dobrý den, roste nám na zahradě LONICERA PERICLYMENUM L. Jak a kdy stříhat meruňku?


Stromy a keře malochov.

Nový příspěvek od arus pon 20. Taky mám zimolez , 180cm úrčitě má a to ho každý rok stříhám. Vhodné je však v její blízkosti vysadit ještě . Poradíme, kdy je nejlepší se do stříhání plotu pustit. V létě i na podzim stříhejte kdykoliv. Tento půdopokryvný zimolez je jedním z novějších kultivarů a na rozdíl od.


Zimolez lesklý – - 4x ve vegetačním období. Ptačí zob, klasika do živých plotů, pro změnu ho ale nemusíme stříhat.

Stříhání je možné provádět v létě po odkvětu. Lonicera japonica – zimolez japonský se stříhá v době . Je plně mrazuvzdorná, do –°C. Drobné plody tohoto ovoce můžeme konzumovat jak čerstvé, tak mražené, sušené či tepelně zpracované. První zimolezy můžeme u nejranějších . Je to zimolez pocházející z východní Asie, u nás dobře odolný vůči mrazu. V zahradě se hlásí o slovo borůvky, zimolez kamčatský,.


Stále- zelený druh původem z Číny, dorůstá 3-m. Mladé výhonky jsou plstnaté, listy . Je již hodně propleten a rozpíná se do dalších rostlin . To je důvo proč může být prováděno v jakémkoli období roku. Bude však vždy lepší to udělat na podzim . Je nutné prostříhávat kanadskou borůvku ? Je velmi častý, uplatňuje se u těch nejobyčejnějších keřů, jako jsou svídy, zlatice, bezy, tavolníky, zimolezy a podobně.


Provádí se z jara a . Roste ve tvaru keře, velikostí ho lze přirovnat ke keříčkovému rybízu. Výsadba je vhodná na podzim, .

Pro hustší růst jej můžete stříhat. Jarní střih na konci března podpoří větvení, letní střih do konce července je tvarovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky