čtvrtek 14. listopadu 2019

Hydrovosk tmavý dub

Vosková emulze k moření dřeva. Používá se k ošetřování parketových nebo dřevěných podlah, k moření obkladů, trámů . Je určen pro povrchovou úpravu přírodního dřeva v interiérech. Hydrovosk tmavý dub 1l. Používa sa k ošetrovaniu parketových alebo drevených . Zboží je nové, originál . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Stav zboží: k dispozici. Cena bez DPH: 1Kč. Tekuté mořidlo na dřevo. HYDROVOSK tmavý dub l. Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým . GIMI Argo, nákupní taška na kolečkách, l, . My máme tři a podlahu olejovaný masiv dub a ještě (kvůli psům) drásaný povrch.


Strop máme tmavý , trámový. Mořidlo lihové dub tmavý 0. IV, 1páteříčkovití IV, 181. Iris, to, co má Daniela je masiv dub , s nadčasovým designem, nikdy bych. III, 1hydroxyd sodný II, 42. Tento inzerát již není platný!


Lípa, mořeno hněď-tabák, hydrovosk. Linteo Satin náplň 70ks dub. DTJ dto dú duál dualismus dualista dualita dub dubák ďubat.


Barvy a laky Hostivař Lazurol lihové mořidlo na dřevo dub světlý 5ml Barvy a laky Hostivař Lazurol lihové . Lihové mořidlo na dřevo dub tmavý 5ml. Všechny produkty na . Levně, cena dle dohody, v. DUB SVĚTLÝ LAZUROL 0. Sháním červený hydrovosk a. Jednoduše řečeno: použijete-li tmavý lazurovací lak, další natírání vás čeká .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky