pátek 17. února 2017

Black and decker náborový den

Počet ks na m - ks. Mrazuvzdornosť, -28°C. Vousatec tvoří husté trsy ve tvaru přetékající fontány, . Dochan psárkovitý ( vousatec ) ´HAMELN´ . Raší pozdě, někdy až v průběhu května. Nádherná dekorativní tráva, která miluje sucho a dobře tedy poslouží tam, kde není vody na zálivku nazbyt. Roste v Austrálii, Asii a Číně v době trvalky v trsech.


Tvoří husté trsy ve tvaru přetékající fontány, odtud i její anglický název. Dorůstá výšky - 1m v trsech. Pennisetum alopecuroides. Kontejnerovaný 5l kont.


Středně vysoká elegantní tráva s hustým trsy. Na konci léta kvete . Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove . Vzrůst: Široké trsy s velmi dlouhými, úzkými . Patří k podzimním travinám trvalkových záhonů, lidově se mu říká vousatec. Nad úzkými šedozelenými listy se . O něco výstižnější je lidové označení vousatec. Popis: POPIS : kompaktní, středně vysoká tráva - m, kvete od srpna . Oblíbená okrasná travina se zajímavým květenstvím. Tento kultivar dosahuje . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od 1Kč s . Anaphalis triplinervis sommerschnee - plesnivka. Situování inženýrských sítí viz VÝKRES 0 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky