čtvrtek 9. února 2017

Lázně jupiter a s hornokrčská 31 140 00 praha 4 krč

Takové jsou lázně Jupiter – oáza pro tělo i duši. Celkem nabízejí lázně Jupiter přes 1různých lázeňských procedur. Kdy: pondělí – pátek 8 . Report to: Marta Šuba, tel. Nabízíme odtučňovací a relaxačně lázeňské procedury.


Rezervaci je možné zrušit nejpozdějí hodin před návštěvou. Nutné přinést s sebou vytištěný voucher. Jen minut od metra Budějovická. MAMAISON SUITE HOTEL-PACHTUV PALACE PRAHA. Množství: Vyberte anebo , nebo vstupů.


Praha kontakt: Hung Tran Ngoc, tel. Nové Město na Moravě. Wellness, spa, relaxace a regenerace Lázně.


Rozdíl mezi řízenou procedurou v Lázních Jupiter a jen samotnou ač . Lázně Jupiter se specializují na snížení tělesné hmotnosti a vyřešení. Kapacita lázní je až klientů současně. Lázeňské masáže manuální a. Region Link. Lázně - wellness Jupiter se specializují na řešení zdravotních potíží, redukci váhy a posílení . Jsme útulná nekuřácká pivnice v centru Prahy , kde na osmi pípách ochutnáte.


Prahy nebo se vydejte v Praze na nějakou pěknou akci. Adresa pro doručování korespondence: Le Cheque Déjeuner s. Dle vašich potřeb (a našich kapacit) lze naplánovat wellness party pro , nebo osob. V rámci wellness party se proto můžete těšit na prohřátí těla v parní lázni , na které navazuje luxusní turecká.


ZAVŘENO (Otevírá Po 08: ) . OTEVŘENO (Zavírá 18: ). LÁZNĚ JUPITER BECHYNĚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky