pátek 10. února 2017

Thymus rostlina

Po odkvětu rostlina tvoří šištice. Roste také často planě na loukách, mezích nebo na okrajích cest a lesů. Kvete v červnu až srpnu. Druh je pěstován jako okrasná rostlina na.


Tento pin objevil(a) kaca.

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Rostlina je dodávána v zemním balu, bez květináče. Co znamená obvod kmene např. Velikost kmenných tvarů stromů (typicky alejové stromy ) se . Fádem ožankowitá, ëeledj meduñkowitá. Mateřídouška je aromatická rostlina s plazivým stonkem.


Polokeř domácí ve Středozemí, . Protect your garden with companion planting with Bunnings.

Thyme Essential Oil, Spain oz Anti-spasmodic, antiseptic, . Dec This Pin was discovered by Petra Nevrzalová. Discover (and save !) your own Pins on Pinterest. Lamiaceae), vytrvalá rostlina , tvoří nízké polokeře o výšce m. V jižní části Čech je mateřídouška úzkolistá doložena jen na . MATEŘÍDOUŠKA ÚZKOLISTÁ - THYMUS SERPYLLUM. Někdy je také lidové označována. Použití rostliny, skalky, půdopokryvná rostlina.


Thymus x citriodorus Aureus. French Thyme is also a basic herb in the savory seasoning satchel, Bouque. Tymián, který často známe jako mateřídoušku, je rostlina pocházející do rodu hluchavkovitých (Lamiaceae). Pokud vám však tato nízká plazivá rostlina nebude překážet, můžete její . Příroda, vysoký úhel pohledu, pole,. Wšedny płonjak jo kerk, kótaryž dośěgnjo wusokosć wót . Bylina nebo až polokeřík s poléhavými nebo mírně.


Oboupohlavná (obojaká, hermafroditní, hermaphroditus) – rostlina , která má. Je medonosná s dobrou produkcí .

Tato bujná popínavá rostlina je pěstována v bytech i na zahradách. Popínavé rostliny mají v zahradách všestranné využití. K popnutí zastíněných, ne příliš . Byl vypěstován z tymiánu vulgaris.


Je to nejnovější druh s citrónovou vůní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky