středa 8. února 2017

Účinky heřmánku na pleť

Jedná se o bylinku s velmi silnými, ale přitom k organismu dostatečně jemnými účinky. Tradičně se používá v dětské kosmetice a také ve vlasové . Jeden z nejznámějších účinků heřmánku je právě schopnost dodat zářivost blond kštici. Tento postup zanechá pleť krásně zesvětlenou a čistou.


Pomocník heřmánek - Vaření.

Heřmánek je pro zdraví. Naše pokožka a pleť tak získají zdravou barvu, zahojí se i drobné ranky a . Obličejový olej s heřmánkem pro pleť se sklonem k zarudnutí a zánětlivým projevům. Antiseptické účinky heřmánku pomáhají hojit pleť. Připravte si pleťovou masku z heřmánku. Ale víte o jeho překvapivých účincích na lidské zdraví?


Hodí se pro ošetřování citlivé pleti , ale také pro pleť. Má zkrášlující účinky pro naši pleť.

Popíjení horkého heřmánkového čaje po doušcích dodá pleti přirozenou bělost a lesk. Hojí, udržuje v pleti vláhu, zjemňuje a má antibakteriální účinky. Na foto (zleva ): Jemná čisticí pěnová voda s extrakty heřmánku , jerlínu . Proč a za jakým účelem lze využít účinky heřmánku , jehož sezóna právě. Působí adstringentně, a je tak výborným pomocníkem pro odlíčení a tonizaci pleti. Panthenol a extrakt z heřmánku zvyšuje regenerační účinek.


Po celém dni, kdy nosíte make-up, pudr a starosti v hlavě, funguje extrakt z heřmánku na pleť stejně tak jako šálek heřmánkové čaje v měkkoučké . Při péči o kůži se využívá protizánětlivého účinku chamazulenu. Pravidelné pití hrnku heřmánkového čaje denně zlepšuje nečistou pleť. Má protizánětlivé účinky a bojuje proti nežádoucím bakteriím. Odvar z něj připravíte snadno. Hrst heřmánku zalijete horkou vodou, necháte . Má hojivé účinky a je častou ingrediencí přípravků, které pomáhají léčit akné, čistit pokožku . Má silné hojivé, regenerační a protizánětlivé účinky , které oceníte při hojení pupínků.


Léčivé účinky měsíčku oceníte také při ekzémech. Květy heřmánku obsahují jeden přírodní zázrak jménem azulen, který má protizánětlivé a zklidňující účinky.

Přírodní kosmetika s obsahem . Tady je přehled několika z nich a jejich účinků na naše tělo a hlavně pleť. Popova - ke zklidnění a regeneraci pleti. Obnovuje zdravý vzhled unavené a nezdravě vypadající pleti. Má stejné účinky jako heřmánek modrý, je méně protialergenní a více analgetický, používá se zejména na neuralgie, revmatismus, bolesti . Zklidňuje, hydratuje a hojí, působí protizánětlivě a chrání pleť proti podráždění zvenčí.


Regenerační péče se zklidňujícími účinky zmírňuje potíže při podráždění a posiluje. Zjemňuje a vyhlazuje zralou a stárnoucí pleť , pomáhá s redukcí vrásek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky