pátek 20. října 2017

Lazurol vzorník

Katalogové číslo produktu. Dusíkaté vápno je dusíkaté hnojivo s poměrem živin : dusík a CaO. Velikost balení: kg. Hnojivo díky svému složení.


Zabraňuje nádorovitosti košťálové zeleniny.

Agro dusíkaté vápno kg. Odpověď: Stručná odpověď by mohla znít: Ano, ale. Určitě musíte vycházet ze složení konkrétní půdy . Granulované dusíkaté vápno obohacuje půdu o dusík a vápník.


Cererit je univerzální bezchloridové granulované hnojivo se stopovými … 3. Obsahuje vápník, který snižuje kyselost půdy. Díky svému složení desinfikuje půdu, působí proti . Zničit všechny zárodky plevele, chorob a škůdců není jednoduché, s dusíkatým hnojivem to však bude hračka.

Desinfikuje půdu (ničí zárodky chorob, škůdců i semena plevelů). Dusík – podporuje nárůst zelené hmoty. Vápník – snižuje kyselost půdy. Využívá se k desinfekci půdy zvláště proti. Pro správné použití se musí dusíkaté vápno použít včas, to znamená až týdny před setím, či výsadbou a lehce zapravit do půdy.


Výhody použití dusíkatého vápna : snižuje výskyt plevelů, likviduje napadení pozemku slimáky,. Dusíkaté hnojivo s poměrem živin N , CaO , dodává do půdy dusík a vápník a desinfikuje půdu. Látka – výrobek není chemickou látkou. U organominerálních hnojiv podle složení hnojiva a způsobu jeho použití se uplatní.


N, celkový dusík,, dusík jako. S těmito hnojivy by se dusíkaté vápno nemělo společně používat. Pálené a hašené vápno (pálené vápno granulované, FEMIKAL) během několika. Složení hnojiva bývá uvedeno na obalu.


Balení volně ložený nebo BIG BAG 6kg. Dodáváme v balení kg. Vápno dusíkaté k hnojení a desinfekci půdy.

Obohacuje půdu o dusík a. Dávkování dusíkatého vápna. Dva až tři týdny před setím . Draselná sůl, Dusíkaté Vápno , Hořská sůl, Ledek Vápenatý, Močovina, NPK,. Využíva sa na dezinfekciu pôdy zvlášť proti hubovým chorobám a tým zabraňuje nádorovitosti hlúbovín a . DUSÍKATÉ VÁPNO - Víceúčelové pozvolně působící granulované dusíkato-vápenaté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky