středa 25. října 2017

Nektarinka cena

Pozdní nektarinka , zrající v první půlce září, má žlutou dužninu dobře odlučitelnou od pecky. Nektarinka Stark Red gold. Pozostałe lokalizacje. Aktuálně není ve slevě. Přejít do sekce Peckoviny.


Tento výrobek najdete v kategorii Ovoce a zelenina a podkategorii Peckoviny.

Plod: Žltomäsá nektarinka s veľkými plodmi. Cena : 1€ s DPH. Největším rozdílem mezi broskví a nektarinkou je ten, že nektarinka má tvrdší slupku, na které nejsou chloupky. Vlastnosti a další informace.


Plody jsou středně velké až velké, s velmi šťavnatou, aromatickou a sladkou . Zber: Popis Ďalšie informácie Charakteristika a pestovanie. Samoopelivá, najodolnejšia. Výhodná cena dopravy.


Tesco Value Mrkev 1kg (kg = 10).

Přidat do nákupního košíku. Pěstování nektarinkových stromů je obtížnější než broskvoní. Středně raná nektarinka. Vhodná do teplých oblastí. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN.


Výrobca: Záhradníctvo Brest. Broskyne, nektarinky. Zakrslá nektarinka - Prunus persica var. Maximální mrazuvzdornost: -28°C. Hlídací pes: Hlídací pes.


Prostokořenný stromek, podnož Rakoniewiczká. Zvolená kombinácia je nedostupná. Upravte prosím parametre.


Patrí medzi odrody, ktoré sa vynikajúco hodia na pestovanie v regióne strednej . Veľkoplodá osvedčená nektarinka. Apple Transparentní pouzdro. Latinský názov: Prunus persica var.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky