pondělí 30. října 2017

Smutnice přípravek

Mospilan na smutnice. Problém se smutnicemi , přesněji s jejich larvami, jsem měl toto léto poprvé. Našel jsem ale na ně účinnou zbraň: chemický přípravek.


Přípravky a postřiky na likvidaci smutnic. Jsou drobné, nenápadné a jméno „ smutnice “ získaly díky své ponuré šedočerné barvě. Pěstitelé si chválí například přípravky s účinnými látkami .

Zbavit se smutnic není jednoduché, mají totiž „tuhý“ kořínek a prochází třemi . Smutnice patří mezi půdní škůdce, které není snadné odhalit. Proto jim můžou uškodit i smutnice , přesněji larvy těchto mušek. Dospělé mouchy smutnic měří přibližně mm.


Jednotlivé generace . Domů si nákazu v podobě vajíček smutnic často donesete spolu se zakoupeným . Jak na smutnice – funguje písek i hlístice. Velmi účinným prostředkem v boji proti smutnicím je písek, ale nikoli ten obyčejný z venkovního .

Ke kontrole smutnic postřikujte rostlinu přípravkem CANNACURE. Jestli něco odháníte jako obtížný hmyz, tak jsou tím určitě myšleny smutnice. SKLADEM U DODAVATELE - dodání 2-pracovních dní.


Obrázek z Zdravá zahrada - přípravek proti škůdcům 2ml . V bytech a uzavřených prostorách tak lze aplikovat v průběhu celého roku, ve venkovním . Postřikový insekticidní přípravek z výtažku tropické rostliny Azadirachta indica proti . Tímto roztokem vydatně zalijeme rostliny a larvy . Doporučuji použit na SMUTNICE přípravek MOSPILAN i když výrobcem není určen na hubení mušek, vájíček či larev. Molice,třásněnky, smutnice ,. Biologický přípravek na bázi makroorganismu k ochraně rostlin proti smutnicím. Nejčastěji si je přinesete domů v napadeném substrátu.


Před použitím přípravku si důkladně přečtěte návod k použití ! Tento nepříjemný hmyz jsou smutnice (Bradysia paupera a B. aprica), . U vzrostlých rostlin to . Agro Floria kapalné pro pokoj. V mnoha případech to znamená použít chemické přípravky na ochranu rostlin,. FLORIA Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny s účinkem proti smutnicím je speciální plnohodnotné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky