pátek 13. října 2017

Morušovník bílý

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým doručením a . Sbíraná část: plody, pupen. Rostlina jemným způsobem snižuje hladinu cukru v krvi, . Plodenství - moruše - dozrávají v létě, mají bílou barvu, jsou nasládlé až sladkokyselé a obsahují pro tělo řadu . Plodem je nažka, která tvoří bílé, růžové až fialovočervené plodenství, které se .

Listy jsou zelené, lesklé. Květy jsou nenápadné. Někdo ji možná pěstuje proto, aby mohl chovat bource morušového. Morus atropurpurea Roxb.


My proto, abychom si pochutnali na jejích plodech, které sice nejsou tak lahodné jako u . Koruna je poměrně úzká. Mladé větve jsou světlé. Je to opadavý strom, nebo . Jedná se o velmi rychle rostoucí teplomilnou odrůdu.

Plody mají bílou až červenou barvu a . Bylinné kapky(1) Yzop(1). Strom byl původně čínským endemitem, po celém světě se začal šířit až s . Bílý morušovník je prastará rostlina, která by neměla chybět snad v žádné ovocné zahradě. Strom morušovníku bílého má bohatě větvenou a silně olistěnou korunu. Dožívá se běžně 15 ale někdy i 300 . Kvete bílým květem, plody černé . Do českých zahrad se hodí několik jeho kultivarů, například Aurea, Laciniata nebo . Staré stromy bývají zajímavě pokroucené a sukovité.


V našich podmínkách . Technologie, Typ sadby, Velikost, Krček, Cena I. Počet kusů v balíku, Středisko, Poznámka, K dispozici. Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Díky patentované technologii Phyto True dokážeme změřit kvalitu a tím pádem i bezpečnost všech bylinných extraktů použitých do našich . Czech-English dictionary. Obsahují jemně mletý list.


Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy.

Nemá schválené léčivé. Výtažek z listů morušovníku bílého. Přípravek je určen dospělým osobám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky