pátek 27. října 2017

Dvouřádkový sazeč brambor

Stroje - Sazec brambor bazar. Vybírejte z inzerátů. Popis: NOVÝ - JARNÍ AKCE. Nastavitelné tři úrovně vzdáleností sázených brambor 2 . Sazečka brambor určená k připojení za malotraktory se závěsem KAT I. Sazeč brambor jednořádkový, zahrnovací radlice, robustní konstrukce, uchycení na 3BZ.


Unsubscribe from Mireček Ďurinák? Kód produktu: zt- sv001. Sazeč je určen k sázení nenaklíčených, případně narašených brambor (klíčky do mm). Vyorává brázdy, automaticky sází a zahrnuje . Za pomoci speciálních vložek je možno sadit předklíčenou sadbu, velkou, nebo malou sadbu. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Sázeč brambor dvouřádkový. DVOUŘÁDKOVÝ SÁZEČ BRAMBOROVÝ SK2. A za kolik by jste tak prodávali jednořádkový a za kolik dvouřádkový sazeč? Přes zimu budu stavět na dvouřádkový automatický sazeč brambor automatický přihnojování. Spíš jsem se už do toho trochu pustil ;-) Tak postupně budu dávat . Rozteč řádků 6- 6možno nastavit i vzdálenost mezi sázenými bramborami -varianty.


Kvalitní dvouřádkový sazeč brambor. Další sazeč bude dodán na Slovensko, kde bude sázet brambory pro dvouřádkový sklízeč ROPA KEILER dodaný v loňském roce. Váha stroje je 220kg a potřebný výkon traktoru 32kw.


Prodám dvouřádkový sázeč brambor. Sazeč má kovová kola a je bez přihnojování. Vítejte na stránkách výrobce sazečů brambor.


Oproti minulé době je nabízen vedle jednořádkového typu také nový, dvouřádkový sazeč. Pro zobrazení dalších. Sériově přidanou výbavou sazeč jednoduše přeměníme v kultivátor či zahrnovač.


Tento inzerát již expiroval. Jednořádkový sazeč brambor. Objem zásobníku je 180kg a . Dvouřádkový kultivátor pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky