čtvrtek 14. února 2019

Bubnová sekačka

Bubnová sekačka DS-521B Agatha. Honda HP, dvě rychlosti vpřed. Podívejte se na kompletní sortiment. Panter stavebnice je.


V tomto videu se můžete podívat na bubnovou sekačku Agatha DS521.

Stroj suprový, jak jinak od Vari ale ta řídicí jednotka škoda že je v limitovane edici :-) Read more. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodám bubnovou sekačku, nalezový stav,nutno vyčištit. Oba segmenty jsou spojeny odstředivou . Motorová bubnová sekačka na trávu se záběrem cm.

Motor o objemu 1cms jmenovitým výkonem kW. Sekačka je vhodná pro sečení . File:VARI RAPTOR HYDRO bubnová sekačka. Proto bývá často označována jako sekačka na vysokou trávu. DRM10 do třetího bodu, za traktor.


Součástí je kardanová hřídel. Snadno si poradí s porostem . Technické údaje, AS 6KM. Typ motoru, –, Čtyřdobý motor Honda. Obsah motoru, ccm, 190. Kterou byste mi doporučily?


Je vhodná pro sečení krmné trávy pro přímé zkrmování nebo pro její další zpracování. Větší šířka záběru přináší zvýšení plošného výkonu sečení při stejných. Jak vybrat tu nejlepší? Množství: Klasická dvoububnová rotační sekačka značky BANROL, určená ke kosení píce na loukách a.

TEKTON - bubnová sekačka DAKR - AKČNÍ CENA ! BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed. Osazena je motorem Honda . BUBNOVÉ SEKAČKY MOTOR JIKOV : Rotační bubnová sekačka na vysokou trávu JIKOV SLV K dodání ihned silný 4-taktní motor BRIGGS STRATTON Series.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky