pondělí 11. února 2019

Hydraulické lisovací kleště na kabelová oka

Hydraulické lisovací kleště do 300mmKLAUKE bez lisovacích čelistí, vč. Lisovací nářadí pro kabelová oka , spojky, dutinky, připojení stínění. Lisovací kleště pro trubková kabelová oka Klauke K 0 - mm².


Set v kufru pro přepravu a skladování. Akumulátorové lisovací kleště pro lisovánní Al a Cu kabelových ok a spojek do průřezu 400mm 2. Pákové lisovací kleště jsou určené pro trubková kabelová oka a spojky.

Lisování je přesné a snadné, vyžaduje díky pákovému převodu jen malou sílu. Izolované lisovací kleště na spojky oka a konektory. Určené k lisování kabelových ok a spojek do. STILObateriové hydraulické lisovací kleště 45kN.


Pákové hydraulické krimpovací kleště pro trubková kabelová oka a spojky PKT- 510. Precizní velké hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k lisování . Velké hydraulické pákové lisovací kleště k lisování trubkových kabelových ok a . Prodám lisovací kleště pro instalaci neizolovaných kabelových ok. Pneumatický lis - Nožní ovládání, pro kabelová oka a konektory 25-6mm2 .

Elektronický objednávací katalog - Hydraulika. Máte někdo zkušenost levnými hydraulickými kleštěmi na lisovací oka ? KNIPEX pákové lisovací kleště pro kabelová oka a konektory - mm? HYDRAULICKÉ LISOVACÍ KLEŠTĚ NA KABELOVÉ KONCOVKY A OKA.


Navštivte náš e-shop. Hydraulika poháněná bateriemi pro vyměnitelné lisovací raznice, hlava může být otočena o 1°, manuální návrat po dokončení lisování. Lisujte do té doby, než lisovací svorka nebo propouštěcí ventil hydraulické pumpy reaguje. PR univerzální ruční kleště.


KLA), kabelová oka (KCS od ÷ mm2). Kabelová oka a spojky. Kleště hydraulické lisovací. C – lisovací kleště LKBF 5–a LKBF 5–5. GEKO Krimpovací kleště na kabelová oka , 6-50mm2.


Trubková kabelová oka a spojky GPH (s výjimkou provedení KU-L) se dodávají s tisknutým. C-tvar, lisovací hlava 180° otočná , hydraulika integrovaná v rukojeti se zabudovaným dvouválcovým čerpadlem s. Nebo zadejte inzerát. Nussbaum Viega hydraulické lisovací kleště. Inzerát byl odebran z .

Ruční hydraulický lis na kabelová oka , s kufrem čelistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky