čtvrtek 14. února 2019

Jak uvařit krmnou kukuřici

Celé dětství jsem odchytal na kukuřici ale i na jiný druh partiklu. Krmení, nebo chcete-li vnadění jako součást lovu jakéhokoliv druhu ryb je . Kukuřice se jeví jako jedna z neúčinnějších nástrah. Jeho výhoda spočívá v tom, že drobné ryby brambor neožírají, takže záběr znamená většinou jen kapra. I v dnešní době je kukuřice skvělá jako návnada i ná. Díky tomuto procesu mají svou osobitou chuť, jsou bez chemické konzervace a ryby je milují.


Feeder jak to napíchnout IV - kukuřice. Na kukuřici už se nachytalo mnoho ryb. Berou ji ryby malé, střední, ale i ty největší. Ahoj,rad bych se dozvedel jak mam fermentovat kukuřici a jak dlouho to trva… diky:-) Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát . Atraktivní nástraha Vařená kukuřice na lov kaprů: bílé ryby , kapr, amur, lín.


Použití přímo na rybářské háčky, nebo jako při Hookers boilies, Pop Up boilies. Vhodná jak pro nastražení na háček, tak jako samostatné krmení pro lov . Nástrahy, které vypadají, voní a hlavně rybám chutnají jak živé. Gulp materiál dokáže . I začínající rybář ví, že kukuřice je jednou z nejlepších nástrah na kaprovité ryby.


A tak si v dnešním díle tipu povíme jak správně . Aleš, Honza a Péca se vydali na ryby. Krmilo se kukuřicí , nechte se inspirovat jak připravit kukuřici. Těch jsou ale stovky druhů – mražené, s příchutěmi speciálně pro ryby , obyčejné konzervy z potravin … Jaké s nimi máte zkušenosti?


JAK NALOŽIT (NADIPOVAT) KUKUŘICI , ABY VYDRŽELA DLOUHO? Jen se ty ryby , myslím zabetonujou. Dnešní tip je o tom, jak správně nastražit kukuřici , aby na háčku dobře . Rybáři si často kladou otázku, jakou nástrahu zvolit při lovu kaprů v. Pokud vám nevadí menší ryby , je kukuřice naší volbou číslo jedna.


Jako návnada a nástraha patří k nejuniverzálnějším při chytání kaprovitých a bílých ryb. Je nepoměrně levnější alternativou k boilíe, např. Kukuřici můžeme použít při většině způsobů určených k lovu kaprů a jiných nedravých ryb. Jak lovit na kukuřici ? Je to tedy hlavně plavaná, . Díky její ceně a zkutečnosti, že ji miluje většina kaprovitých ryb , se pak z oblibou používá i jako návnada do zakrmovacích směsí a partiklů. Menší bílé ryby kukuřici milují stejně jako kapři.


Pokud chceme cíleně lovit větší kusy, můžeme to zkusit i na kukuřice. Aby nám ji však drobné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky