středa 13. února 2019

Pákové nůžky na plech bazar

Stroje - Pakove nuzky bazar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pákové nůžky. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Pákové nůžky na plech. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Bazar online, inzerce zdarma. Nůžky a zakruhovačky na plech , pily. Elektrické nůžky na plech 500W 24m záruka. Projděte si inzeráty prodam pakove nuzky na inzertním serveru AVÍZO. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. PRODÁM PÁKOVÉ NŮŽKY NA PLECH.

Z kategorie nůžky na plech a profily nabízíme nůžky pákové , tabulové a profilové ruční nůžky. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Tabulové nůžky. Prodám ruční pákové nůžky na plech litinové.


Typ zboží, nepoužité. Mimo činné části nůžek se stroj skládá z přidržovače, který slouží k přidržování plechu při . Tabulové pákové nůžky na plech mají jednoduchou konstrukci a používají se pro běžné stříhání tenčích plechů v nenáročných podmínkách. Argumenty, které Vás přesvědčí o kvalitě, výkonu a ceně: Pro plech do tl. Velmi stabilní, masivní litinová konstrukce s . BAZAR ČEHOKOLIV, pouze však s osobním předáním, výměnou ve Studénce . Kč Ruční tabulové pákové nužky. Proma HS-pákové nůžky na plech.


Tloušťka plechu , mm. Stavitelný doraz, - 5mm. Univerzální pákové nůžky na plech v masivním litinovém provedení pro dílnu a průmysl. Nožnice na plech PELIKANY. Horní ohýbací lištu lze zvednou jednoduchým pákovým systémem do výšky .

Je možnost objednat rotační nůžky pro stříhání plechu max. Profesionální svěrky a kleště značky BESSEY, zámečnické svěrky, truhlářské svěrky, nůžky na plech a další sortiment Německého výrobce. Nože, brousky, nůžky.


Mi LED Smart Bulb - bazar , poškozený obal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky