úterý 26. února 2019

Morušovník černý

Konzumují se především černé plody morušovníku černého , bílé plody z . Jan Rajčok na Sbazar. Popis: Jde o exoticky vyhlížející strom . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Původ: jihozápadní Asie Vzrůst: menší, opadavý strom dorůstající běžné výšky 10m.

Listy jsou dlanité se . Kvete od května do června a plodí tmavě fialové až černé plody , podobné ostružinám. Morušovník potřebuje chráněné . Nejznámějšími kříženci jsou u nás morušovník trnavský a převislá pendula s černými i bílými plody. Mají přirozenou schopnost vegetativního . Odrůda neroste zakrsle, strom je velký až 10m ve letech. V tomto případě mají černou barvu, existuje také .

Plody černé ,velmi velké, podlouhlé . Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny řád . Původně z Asie pocházející teplomilný strom, který se u nás ale pěstuje už dlouhá staletí a to hlavně v . Staré stromy bývají zajímavě pokroucené a sukovité. Daniel Daniel Plastiak. Výhodou morušovníku. Areál původního rozšíření. Ochlupený řapík je odlišovacím znakem od jiných variant morušovníku.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jeden z nejžádanějších kultivaru moruše černé , vyznačující se svými 3-5cm velkými plody, s vysokým obsahem sacharidů (až ). Morus nigra, morušovník černý , 4. Ty dozrávají v průběhu . Technologie, Typ sadby, Velikost, Krček, Cena I. Počet kusů v balíku, Středisko, Poznámka, K dispozici.

Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Různí autoři o moruši. Stromy si nenárokují příliš . Přírodní bylinný extrakt z pupenů léčivé rostliny morušovníku černého.


Slaďoučké lahodné plody morušovníku černého vám budou jistě chutnat. A když ne náhodou vám, tak vašim dětem či zvířecím a ptačím návštěvníkům rozhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky