pondělí 11. února 2019

Textilní síťovina metráž

Textilní a 3D síťoviny již od 1m. Zboží na objednávku, dodání 7-pracovních dní. D distanční síťovina , antracitově šedá, metráž , látky, role 50m. Hledáte síťovina metráž ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Podšívka síťovina je levná látka v metráži , bavlněné síťoviny , síť proti hmyzu v metráži , levná textilní podšívka.


SLOŽENÍ: 1 polyester. POUŽITÍ: Vhodné jako podšívkovina do sportovních oděvů, dresů, event. Pro ně všechny vybíráme ty nejvhodnější látky a metráž. Sídlo společnosti: Stoklasa textilní galanterie s. K běžnému typu oděvní síťoviny -tylu patří rašlové pleteniny s různou velikostí ok.


Síťovina může být pletená nebo svazovaná do uzlů. Tyl síťovina s velkými oky se . Deadstock síťovina dánského studia Henrik Vibskov s autorským potiskem. Výroba tkanin a textilní metráže s atestem kvality pro děti.


Bavlna – levná metráž ( jednobarevná, potisk). Velkoobchod textilní galanterie - zipy, nitě, metráľ pro ochranné pracovní oděvy,. Jsme Keezoo Organics – malá rodinná šicí dílna, která se momentálně nejvíc zaměřuje na prodej ekologických a fairtrade látek a textilní galanterie. Složení látky 1 polyester. Najděte nové obchodní partnery z oboru sítě, síťky a síťoviny, textilní v mezinárodní.


Mezi velice žádaný materiál pro aranžování patří mimo jiné nejrůznější síťoviny , síťky a silně natužené stuhy s velkými oky. Možnosti využití aranžovací síťoviny. Bavlněná síťovina - m bavlna látka bio síť metráž zerowaste.


Měkká a elastická síťovina z bavlny pro výrobu zerowaste pytlíků, ale i na trička . Nabízíme různé druhy síta s různou hustotou vláken, přesně podle Vašich potřeb. Síťovaná stuha z jemných nití a jemným lurexovým páskem. Dekorační síťovina 10xmm, tloušťka mm. TUCHLER jevištní a textilní technika spol. Nabízíme levně látky, podšívky metráž , podšívky polyesterové, síťoviny, tyly, satén.


Metráž 1 bavlněného plátna je vhodná k šití bytových doplňků i dekorací, oblečení, mantinelů a zavinovaček pro miminka. Ideální je pro patchworkové . Určeno pro galanterní a textilní výrobu, na kapsičky, košíky. Heissner Krycí netkaná textilie na zem . Příjemná jemná síťovina vhodná jako doplněk např. Hlavně pro ty, co šijí roušky.


Látky metráž - prodej látek, nabízíme látky metráž , dětské látky, fleece, úplet, šusťák, flanel, plyš, galanterii, nažehlovačky. Vážení obchodní partneři, dovolte nám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky