středa 27. února 2019

Prodám plastové kůly

Bubnový štěpkovač je vhodný pro štípání všech druhů suchého a zeleného dřeva až do maximálního průměru cm. Produkuje pravidelnou štěpku, která . Sháníte stroje za sníženou cenu? Sledujte naší nabídku bazarových strojů , mezi kterými se pravidelně objevují. Prodám, na prodej Skříň špalíkovač, nožová jednotka Štěpkovač.


Pohon vkládacích válců.

PRODÁM štěpkovač ROJEK. Možnost připojení k benzínovému motoru, elektromotoru a traktoru. Bere větve víc jak 8cm. Odvětví, Zemědělská technika, Zahradní technika, Komunální technika.


TS-Industrie TIGER 25P . HUAWEI PLITE DUALSIM . Drtiče a štěpkovače Hobbycentrum. Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně. Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, .

Na tyto stránky budou postupně uváděny na prodej použité štěpkovače za traktor. V případě že chcete prodat svůj . Máte-li zájem o vyzkoušený ojetý štěpkovač vyberte si z následující nabídky nebo nás kontaktujte. Veškeré použité stroje projdou před opětovným prodejem . Hledáte stavební stroj štěpkovač hydr. Multicar v lokalitě Bystřany? Podívejte se na automodul.


Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží . Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo . Nabízíme starší zrepasovaný výstavní kus štěpkovače KDO90T pro zavěšení za malotraktor. Součástí štěpkovače jsou dvě síta: na větve a na listí. Inzeráty stepkovac stiepkovac.


Bezplatná inzercia, stepkovac stiepkovac predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. URBAN TRje nesený na tříbodovém závěsu. Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor( od 13koni ). Dům a zahrada - Stepkovac bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Zánovní i starší stroje za výhodné ceny. Hobby drtiče a štěpkovače zlikvidují zbytky větví tak, aby se použily do kompostu nebo k zamulčování rostlin.


Kdo by rád zpracovával dřevní . Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky