pátek 30. srpna 2019

Nafukovací lehátko meloun

Nafukovací lehátko meloun

Skvělé nafukovací lehátko pro dospělé, využijí jej samozřejmě i děti. Nafukovací lehátko Intex Meloun je ideální pro vodní radovánky nebo slunění ve dvou. S nosností až 1kg je vhodný pro celou rodinu. Lehátko Intex meloun. Dopřejte si pohodlné ležení ve vodě!


Nafukovací lehátko meloun

Maximální nosnost 200Kg. Rozměry: 1× cm. Po obvodu jsou umístěné úchytky s lanem.


Skvělá lenoška pro dva na relaxaci v . Nabízíme vám skvělé nafukovací lehátko pro dospělé, využijí jej samozřejmě i děti. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Toto parádní nafukovací lehátko ve tvaru melounu, nesmí chybět na žádné letní dovolené nebo i odpočinku na zahradě! Obrázky pro produkt Intex.


Nafukovací lehátko meloun

Vážení zákazníci, od 16. Protože chápeme, že bez některých. Vyrobeno z odolného vinylu o tloušťce mm. Praktické lanko v obvodu lehátka . Parametry a popis produktu.


Velká plocha zaručí pohodlí jak na vodě tak. Užij si ve vodě spoustu legrace . BESTWAY Nafukovací meloun 174x89cm. Zobrazit celý popis. Relax na vodě si užijete na nafukovacím lehátku Bestway ve tvaru a designu ovoce melounu. Obsahuje: nafukovací lehátko , . Originální nafukovací lehátko ve tvaru nanuku bude příjemným společníkem při relaxu u vody.


Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Prodávající: SoundAsia , SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO. LT Room 5Block 1, Seg . Pořiďte si toto nádherné originální lehátko v podobě melounu, které bude perfektním doplňkem v horkých letních dnech. Díky jeho nevšednímu designu vás u . Jedná se o nafukovací lehátko - meloun. Velikost: 1x cm.


Vhodné pro děti od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky