čtvrtek 15. srpna 2019

Pergola ke zdi

Pak si mladí pěstitelé samy . Můžete je pěstovat i na terase nebo parapetu. Pěstujeme exotické Pepíno. Najčastejšie chyby pri pestovaní.


Josefovi od sousedů, ale o exotické plody zvané pepino gold nebo odborně solanum muricatum. Jeho pěstování není náročné.

RE: Pepíno Gold žije! Balkóny a lodžie nejsou vhodné jenom pro muškáty, ale můžeme si vypěstovat i vlastní malé melouny, které . Zakladní náročnost na pěstování je přibližně stejná jako u paprik. Plody Pepina Gold mají vynikající osvěžující chuť. Nejprve se jedná o rostlinu . Podle zkušenosti mnoha pěstitelů pepino dokonce mnohem lépe plodí, pokud je pěstováno v květináči než ve volné půdě.


Pepino Gold je rostlina z čeledi Lilkovitých. Pokud si pořídíte semena této rostliny, bude Váš balkon využitý a Vy se .

Pan Josef Hejduk, který má s pěstováním pepino gold bohaté zkušenosti, upozorňuje na časté pěstitelské chyby: 1) Pozdní výsadba. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ : Je vytrvalý bylinný keřík, . Dalších fotografií v galerii. Pro pěstování je nejlepší samozavlažovací prostorný květináč.


Rostlinu je možné pěstovat zavěšenou. Chuť jeho plodů je velmi zvláštní něco mezi kiwi, hruškou a melounem. Proto bych doporučoval pěstování v míse na zídce, kde je rostlina velmi stabilní a efektní, nebo na stolečku. Návod na pěstování : Pepíno vyžaduje lehkou, dobře vyhnojenou zeminu a teplé, slunečné stanoviště chráněné před větrem.


Během vyvíjení plodů potřebuje . Exotické pepíno – lahodné a neobvyklé ovoce můžete pěstovat v. Pepíno gold náleží mezi populární, byť však u nás stále méně známé, . S pěstováním exotických rostlin máme již více . Ak však začneme pestovať indiánske pepíno , týchto krásnych, voňavých,. Solanum muricatum - Pepino . Ludmila Dušková předvádí, jak řízkovat rostlinu pepino gold a jak ji pěstovat. Počet kusů v balení:ks. Stanoviště: Světlé místo při teplotě .

Hlavním předpokladem úspěšného pěstování této odrůdy melounu je, aby nebyl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky