středa 14. srpna 2019

Lazurol bezbarvý

Chrání dřevo před účinky UV záření, obsahuje přírodní olej. Dřevo musí být před aplikací . Barvy, laky na dřevo). Hodnocení produktu: (recenze). Ceníková cena: 1Kč. Vybrat variantu (10).


L Napouštěcí syntetická lazura se směsí vosků. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obsahuje přírodní olej. Ochrání vaše dřevěné obložení domu, ploty a pergoly před povětrnostními vlivy.


Bezbarvý lak je určen pro nátěry v interiérech. Jednotlivé nátěry lze nanášet v intervalech hodin. Pro stejnoměrné zvýraznění kresby dřeva je vhodné . Vyberte si bezbarvý lak v našem e-shopu. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků.


Zveme Vás k nákupu bezbarvého laku na dřevo a mnoho dalšího, nebojte se nás. Roztok speciálních alkydových pryskyřic v organických rozpouštědlech s přídavkem aditiv a sušidel. Lak obzvlášť zvýrazňuje kresbu dřeva. Více informací o nastavení cookies najdete na . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Zboží je nové, originál . Nově přehlednější a rychlejší.


Balení: 7l, a 5l. Lazurol venkovní pochozí lak – 7l a 5l. LAZUROL S 10CLASSIC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky