úterý 14. ledna 2020

Melissa officinalis english

Autor: Archiv ireceptar. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Přípravky obsahující výtažky z meduňky lékařské (Melissa officinalis).


Organický sypaný čaj - meduňka g. Bylinkový čaj Pickwick s příchutí meduňky nabízí blahodárné účinky, které potěší smysly a uklidní napjatou mysl.

Adresa: Prodejna zdravé výživy MEDUNKA. I když nejsou kdovíjak atraktivní, jejich vůni a chuť předčí máloco! Zabýváme se prodejem zdravé výživy, bylinek a čajů. Součástí našeho sortimentu je také me medoviny a přírodní kosmetika.


Dále nabízíme doplňky. Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE . Hlavní město Praha, Česká republikaspojení. Připojit se a navázat spojení.

Kč Cena za 1g: 1Kč. The latest media Tweets from Medunka. Prodáváme zdravou výživu, čaje, přírodní kosmetiku, medy a medoviny a samozřejmě také bylinky.


Nabízíme tibetskou, čínskou a ajurvédskou . Vůně meduňky podporuje dobrou náladu. Pochází z východního Středozemí, ale odpradávna se pěstovala i jako medonosná rostlina. Přijďte si vyzvednout čerstvě zboží ze Scuk. Pro znalce uvádím, že hlavní obsahové látky jsou silice (voní po citrónu) a triterpenové kyseliny.


It is a domain having cz extension. This website is estimated worth of . Meduňka patří do čeledi hluchavkovité. Ricola bonbóny meduňka lékařská s vitamínem C vás svou bylinkovou příchutí s citronem příjemně osvěží. Jejich dalším bonusem je také složení bez. Detailní popis produktu.


Tato bylina je totiž skvělá pro uklidnění celého organismu. Postupně se obliba meduňky rozšířila a dnes se pěstuje pro její léčivé účinky po celé Evropě. The domain name bio- medunka.

See full details on the Uni Market. Listy meduňky mají specifickou vůni připomínající vůni citronu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky