středa 15. ledna 2020

Švehlák půjčovna

Půjčovna stavební mechanizace,strojů a nářadí. Prodej a servis strojů a nářadí. Provádíme jádrové vrtání a řezání stavebních materiálů.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení ŠVEHLÁK ZLÍN,. KM technik Zlín - půjčovna nářadí. Wave Boat 5pro vodní skútr s vlekem. Krumlov , U Poráků 5(Železářství a půjčovna nářadí Král). Vybrat jinou z poboček.


Půjčujeme vrtací, bourací kladiva, brusky, topidla, . Vrtání, vložkování komínů. Jádrové vrtání a řezání. Lokalita ŠVEHLÁK ZLÍN . Společnost ŠVEHLÁK Zlín, s. Stavební stroje, nářadí - půjčovny.


Vítáme Vás na stránkách stavební firmy ZS STAV - Zdeněk Švehlák. Zlín, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti,. Jiří Švehlák názory - chirurg Zlín - ZnamyLekar.


Podívejte se na názory a publikujte své vlastní názory v rámci největšího hodnocení lékařů v zemi České . Nabízíme pěchy a vibrační desky, elektrocentály, odvlhčovače, . Jméno: Heslo:   . Hodnocení Kladné hodnocení obchodu . Hlavními sponzory symposia byly B. Akce byla velmi dobře medializována . Lesy a statky, Husqvarna, Pozimos, Švehlák půjčovna nářadí a Rotary Club Zlín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky