čtvrtek 23. ledna 2020

Set drobného nářadí fiskars

Tento kvalitní drobný set se skládá- z lopatky, z lopatky přesazovací, kultivátoru, motyčky a vidlí. Lopatky je možné nabrousit, nářadí se neohýbá a má otvor pro . Nářadí je velmi pevné a lze jej brousit. Na rukojetích jsou otvory pro . Set se skládé z lopatky, kultivátoru a . Sekera vhodná pro štípaní menších polínek, drobné osekávání, rozšířená část měkčeného plastu na. Lopatka, kultivátor a vidle na plevel jsou velmi odolné, neohýbají . Set drobného nářadí se skládá z lopatky, přesazovací lopatky a kultivátoru. Sada obsahuje ks kvalitního ručního nářadí Fiskars:1.


Kč 4Kč bez DPH 40Kč. Kč 8Kč bez DPH 70Kč. Doprava: expedice do dnů. Dostupnost: Není skladem. Do vyprodání všech položek.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. SET obsahuje ks kvalitního zahradního nářadí Fiskars.


Nacházíte se:XKategorieHobbyRuční nářadíSady nářadí. Pro vyhledávací frázi Set drobneho naradi fiskars jsme na našem vyhledávači našli výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Lehké drobné nářadí , které . Skladová pozice: SK1-A6-P1. Praktická sada drobného nářadí v moderní šafránové barvě potěší každou babičku zahradnici.


Zahradní nářadí : k doručení domů nebo na prodejnu. Rýč FISKARS Solid špičatý rating . Jednoduchým stisknutím se provádí nastavení madla bez nářadí. Rozpěrka pro sečení kolem překážek, jako jsou stromy a keře. Měkké držadlo pro pohodlné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky