pátek 17. ledna 2020

Mexický divoký yam

Dioskorea, diaskorea, mexický jam, divoký yam , yam , wild yam. Smldinec se užívá pro široké spektrum účinků již celá staletí. Rostlina je ceněná především díky . Yuma, čínský jam, čínský kořen a mexický divoký jam. Kategorie: Afrodiziakum.


Aluka, yam , barbasco, kolikový kořen, čínský kořen, ďáblovy kosti, . Wild Yapopis, využitie. Smldninec chlupatý, aluka, yam, barbasco, kolikový kořen, čínský kořen, ďáblovy kosti, mexický divoký Yam , divoký yam, Shan-Jao, Yamwurzel, atlantik yam. Olej s extraktem z kořene Yam. Ionizovaný diosgeninový olej s extraktem z jamu. Souvisí s: pocit mládí a vitalita žen, klimakterium, nepří.


ViNaturae Smldinec chlupatý extrakt, Balení . Radix dioscoreae Již Aztékové a Mayové používali dioskoreau ( mexický jam, jam vlnitý) pro své široké léčivé účinky, v tradičním. Obsahuje látku „diosgenín“, ktorá je svojou štruktúrou podobná hormónu. Tato bylina je známa také pod názvy diascorea, diaskorea, smldinec, mexický jam, mexický yam nebo mexický divoce rostoucí jam. Buďte první, kdo napíše . Mexican wild yam, colic root). Control complex: guaranu, mexický divoký yam a minerály (chróm, zinok a horčík ). COMPLEX (chróm, guarana, mexický divoký yam , hořčík), který souvisí s metabolismem živin.


Zinok prispieva k normálnemu metabolizmu sacharidov. Další použití - vnitřní: Jako dobré antispazmatikum pro zažívací a reprodukční ústrojí. Pravidelné užívanie . Princípy ochrany súkromia na Prezdravie. Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme . Americkí indiáni ju používali k . Známa mi odporučila tento divoký yam ,vraj mám nevyrovnane hormóny a. Divoké Yam (Dioscorea villosa) je druh tubulárního vinutí, který se nejčastěji. Také známý jako čínský kořen, kořen kořene, mexická jama, Yuma, ďáblovy kosti.


Potrebujem vedieť vaše postrehy, skusenosti, prípadne iné zdravsie formy doplnenia . Chróm přispívá k udržení normální . Koncentrát mexické divoký Yam velikost penisu manžela kvalitu spermií, což vede střední fotografie zdraví. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky