čtvrtek 16. ledna 2020

Lapače vrtule třešňové

Asvou barvou spolehlivě přiláká samičky vrtule. Lapače vrtule třešňové. Optické lapače s nevysychavým lepem.


Vrtule třešňová v době kladení vajíček vyhledává žloutnoucí plody. Proti jakým škůdcům je určen? Láká je proto zářivě žlutá barva. Monitoring výskytu vrtule třešňové ve výsadbě se provádí pomocí žlutých optických lapačů , které se instalují během 1. Porovnání cen obchodů. Výdejní místo: Celá . Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře.


Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Vrtuli třešňové - způsobující červivost třešní a višní. Dospělci vrtule třešňové jsou opticky přitahování barvou lapačů. Lepový lapač na vrtuli . Kde se vrtule v třešních bere? Samice tohoto nevítaného hmyzu z řádu dvoukřídlých se pomocí ostrého kladélka dostane pod slupku plodu a . Doba mezi koncem náletu vrtule třešňové a samotnou sklizní může být jen několik málo dní.


Pokud použijí lapače i naši sousedé, bude celkový efekt tohoto. Specialista na sadbové brambory. Postřiky Insekticidy Biocont optické lapače vrtule třešňové 4ks . Protože vrtule naletují na lapače především ze spodní strany, je nutné lapače před . Vlající lapače jsou totiž většinou brzy polepeny listím a stanou se tak pro mouchy vrtule třešňové neškodnými. Na jeden metr výšky stromu . Pasivní lapače s nevysychavým lepem proti vrtuli třešňové.


U třešní a višní působí červivost plodů larvy mouchy vrtule třešňové. Samice vrtule kladou vajíčka na žloutnoucí plody a vyhledávají zdroje nektaru. Zkoušeli jste ty lapače ? V které době se rozvěšují?


Jak jinak se červů v třešních. Kdy přesně stříkat proti vrtuli třešňové a jaká se dá očekávat účinnost. BIOCONT - lapač vrtule třešňové 4ks - HnojivaPraha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky