čtvrtek 23. ledna 2020

Medová marináda na žebra

Z uvedených surovin vyšleháme marinádu , do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Suroviny na marinádu smícháme při pokojové teplotě, touto směsí důkladně potřeme žebírka a necháme cca hodiny odpočívat, ne v lednici. Připravíme marinádu z oleje, hořčice, kečupu, worcesteru, medu, česneku a chilli. Jestli někdo chutnal medová žebra , jaká se dělají v normálních pivnicích . Zkuste přidat do marinády trochu mleté skořice.


Medová marináda na žebra

Už jste zkusili žebra pečená na medu? Jedna z variant na výborná pečená žebírka s marinádou z medu, sójové a. Mezitím smíchejte me protlak, sójovou omáčku, olej a prolisovaný česnek. Poté pečte v troubě . Vepřová žebra v medovo -pivní marinádě. Zdeněk Marcín vás naučí žebra s medovou omáčkou pečená v troubě. Fantastická prémiová marináda na rebierka, stejky, stehienka.


Na konci pečení vylejeme na žebra zbytek marinády a dáme na chvíli v troubě pod gril, aby med zkaramelizoval. Když se maso zda „al dente“, vyndáme pekáček a žebra doslova zalijeme zbytkem medové marinády. Do misky si připravíme marinádu pro maso. Pokud není gril, nevadí, jen . Tu vytvoříme smícháním obou druhů hořčice s medem, nasekanou . Medovo -česneková marináda. Pan Vladimír píše, že je peče z obou stran asi minut v . Grilovaná žebra v medové marinádě - recept.


Medová marináda na žebra

Smícháme olej, kečup, sójovou omáčku, me vinný ocet, sůl a pepř a rozmícháme dohladka. Přidáme prolisovaný . Pak maso hojně zalijte zbytkem marinády a vraťte do trouby, a pečte při 1stupních dalších minut. Sem tam znovu potírejte marinádou. Podobné recepty jako Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou.


S Dušanem Kubou budeme grilovat maso a se Zbyňkem Ženíškem dokonce i ovoce. Nalijte na žebra a nechte v chladu odležet, nejlépe čtyřiadvacet hodin. Marináda žebírka medová , Kotányi).


Medová marináda na žebra

Opravdu vydařený recept , jako . Cider, sójovou omáčku, med a zázvor dejte do kastrůlku a přiveďte k varu, povařte asi minut. Uvařená žebírka polijte marinádou a dejte péct. Pikantní medová žebra recept - TopRecepty. Místo pečení jsou dobrá i grilovaná.


Až zezlátnou (asi za hodinu), můžete je podávat. Maso potírejte marinádou a obracejte tak, aby teplo stejnoměrně pronikalo ke kostem. Autor receptu: david. Obtížnost: Pro zkušené. Příprava: neuvedeno PT0M Vaření: 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky