pátek 27. ledna 2017

Homelite krovinorez

Hledáte homelite krovinorez ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Je vybaven také ergonomickou výškově nastavitelnou antivibrační J-rukojetí. Křovinořez HONDA UMK 4U, motor Honda GX 3 4-takt, výkon 1. HP, obsah motoru cm váha Kg. Motor (cm3): 2 2-takt Výkon dle ISO (kW): Záběr nože (cm): Žací nůž: zuby Vrtání nože (mm): 2Strunová hlava: Tip-Automatik Struna (mm): x 4 .

Potřeboval bych koupit plastový kryt vyžínací hlavy. Je to u vás možné a za jakou cenu? Unsubscribe from palci72? V katalogu nemáme podrobnější informace o krovinorez homelite. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Dům a zahrada - Krovinorez homelite bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Dom a záhrada - Krovinorez homelite bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete . Kód zboží: HMEHBC30SBS.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již . Predám úplne nový karburátor na krovinorez Stihl FS 5 FS. Všetko pre Vaše lesné hospodárstvo a lesnú . Objem motoru (ccm) 25. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.


Dobrý den, mohu tento křovinořez reklamovat v kameném obchodě, pokud ho koupim přes . Výkonný, dvojtaktný, motorový farmársky krovinorez. Inzerát byl odebran z . Prodam vykonny elektricky krovinorez - zanovny. NABÍZÍM KŘOVINOŘEZ HOMELITE KRÁTCE POUŽÍVANÝ,POUZE ZADŘENÝ . Druh pohonu: spalovací motor Výkon (kW): 0.

Homelite HBC SBS - hobbycentrum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky