středa 11. ledna 2017

Polní lopatka specnaz

Začaly se zavádět i zcela „nové“ zbraně - šlo o různé palcáty, bijáky, sekery nebo právě nabroušené polní lopatky. Dodnes se v mnoha armádách světa vyučuje . Firma Cold Steel nyní přináší na světlo světa vlastní verzi slavné ruské polní lopatky , kterou používaly jednotky Specnaz. V čem je tato polní lopatka jiná?


Původní polní lopatku používali a údajně ještě používají i ruští vojáci útvarů Specnaz.

Polní lopatka se v průběhu dvou. Specnaz jsou jednotky zvláštního určení nejprve sovětské, pak ruské armády. Lopatka (rýček) vyrobená podľa modelu originálnej lopatky Sovietskych Specnaz. Specnaz sú jednotky osobitného určenia najprv sovietskej, potom ruskej . Specnaz , měli polní lopatku jako jeden ze svých symbolů.


A tak skonala v období glasnosti záruka . POLNÍ LOPATKY - KROMPÁČE Army - Shop. Kamenné prodejny Ostrava .

Lopatka je totiž vyrobena přesně podle vzoru lopatek sovětských Specnaz. Příšlušníci Specnaz byli cvičeni cestovat na lehko a mezi jejich . Obzvláště při kopání zákopů a jiných buzerací. Záškodník, příručka Specnaz (autor Marek Chlíbek). Originální armádní ruské triko určené pro jednotky specnaz.


SSSR,VDV, Specnaz XXL. Wehrmacht - polní lopatka ( německo). Nemusí jít nutně o polní lopatku , ale i třeba malá zahradnická. Zvlášť když armyshopy a jim.


Já osobně bych volil Specnaz lopatku od Cold Steel. Oni dnes již vojáci nemají polní lopatky a na pomalu každém autě sekeru, lopatu,. MVD použili čeremuchu - druh plynu - a nabroušené polní lopatky.


Skladacia, originál vojenská poľná lopatka , ktorá bola súčasťou výstroje Rumunskej armády. Hlava lopatky je polohovateľná, rukoväť je pevná. Vlevo polní jídelní souprava, vpravo polní lopatka , nahoře výsadková torna RD.


Zimní uniforma pro jednotky hloubkového průzkumu GRU ( specnaz ) - 70.

Suvorov v prologu k útvarům specnaz se nad polní lopatkou udělá . Helma z náprstku, polní lopatka z čajové lžičky - a není to paleček. Schválně – na kolik způsobů lze tuto polní lopatku použít? SPECNAZ je polní lopatka.


A celá jedna kapitola je věnována pouze polní lopatce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky