pátek 27. ledna 2017

Elektrický krouhač zeleniny

Elektrický spirálový kráječ zeleniny. Díky nástavcům můžete spirály vytvářet v . Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu může krájet, řezat a strouhat. Nezáleží na tom, zda je zelenina malá, velká, . Krouhače zeleniny jsou velmi oblíbeným a žádaným gastro zařízením.

Krouhač zeleniny je skvělým pomocníkem při zpracování zeleniny a ovoce. Struhadlo na vlnité plátky, . Ruční kráječ Branq je dokonalým pomocníkem v každé kuchyni. Je vhodný pro krájení vařené zeleniny a vajec, měkkého ovoce a sýrů typu feta. Krouhač na maso, zeleninu Bamix SliceSy pro mixér Bamix, červený. Unsubscribe from ATFORNAX?


Tento spotřebič slouží ke zpracování ovoce, zeleniny , tvrdého sýra, čokolády, oříšků a výrobě strouhanky z tvrdého pečiva.

Obecně platí, že spotřebič lze použít ke . CENA PRÁVĚ NYNÍ7Kč. Robot Coupe KROUHAČ ZELENINY CL ULTRA PIZZA, 230V. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač z. Opatřete si elektrický kráječ zeleniny a přípravy na vaření se značně zkrátí. Použijte elektrický strouhač na brambory, mrkev, sýry, ořechy, suché . Velký otvor s rukojetí pro vložení velkých kousků . Tre Spade Veggie Pro struhadlo na sýr a krouhač zeleniny.


Bartscher stojan na kotouče na kráječ zeleniny. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly . Profesionální elektrický krouhač zeleniny , ovoce a sýru je určen pro velké i malé gastro provozy a kuchyně. Zařízení se používá pro krouhání v krátkém čase, . Na krájení a strouhání zeleniny , sýra a ovoce.


Přípravu zeleniny udělá rychlejší a jednodušší.

Použitím tohoto elektrického Spiralizéru se z minut stávají vteřiny. Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Jedná se o kráječ, mandolínu a krouhač a struhadlo v jednom, takže s ním rychle a snadno . Mám mlýnek na maso Moulinex, je tam i krouhač zeleniny.


Krouhám i zelí na salát, jsou z toho takové jemné . Kov, Impulzní provoz , Bezpečnostní spínač , Barva Šedá. Pokud si chceme práci ještě více ulehčit, můžeme upustit od klasických jednoduchých struhadel a pořídit si struhadlo multifunkční, nebo dokonce elektrický kráječ. Univerzální a výkonné krouhače zeleniny a sýrů, kterými docílíte požadované velikosti, ,tloušťky, tvaru a hrubosti zpracovávaných surovin.


Nakupujte od profíků ! Kráječ Gorenje R506E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky