středa 25. ledna 2017

Pool pravidla

Následující všeobecná pravidla se vztahují na všechny discipliny, pokryté těmito pravidly, s výjimkou přímého rozporu se specifickými pravidly discipliny. Osmička” (Standardní světová pravidla ) Používají se standardní pravidla Pocket kulečníku, pokud se zde nestanoví výslovně . Pravidla pool 8-ball. Nejde o oficiální pravidla , ale o ustálený způsob, kterým se hraje v klubu Aron, abychom to vůbec zvládli. Cíl hry: Vítězem hry se stává hráč, který první umístí . Kulečník neboli biliár či biliárd jste už jistě někdy hráli, ale znáte správná pravidla ?

Nejoblíbenější je POOL , stůl se šesti dírami a na něm hra . ZÁKLADNÉ PRAVIDLÁ PRE POOL BILIARD Aktualizované vydanie schválené. Ciel hry biliar billiar pool – OSMIČKA. Cieľ hry pool 8-ball – OSMIČKA. Osmička je hra, pri ktorej sa používa biela a farebných gulí. Preambula: Nasledujúce pravidlá sa vzťahujú na hru, spôsoby rátania a činnosť predstaviteľov počas turnajov, majstrovstiev, zápasov ligy . Nine-Ball, 9-Ball neboli Devítka je varianta kulečníkové hry pool.


Obecně (ne)uznávaná „hospodská“ pravidla.

Online naleznete úplná i zkrácená mezinárodní pravidla „osmičky“. Mezi další Pool hry patří Nine-ball, Ten-Ball, Straight- Pool a Bank- Pool. Karambol – hraje se . Následující Obecná pravidla se používají ve všech hrách, které se řídí těmito pravidly, s výjimkou případů, kdy jim určitá pravidla dané hry protiřečí. Devítka se hraje s devíti hranými koulemi očíslovanými od jedné do devíti a bílou hrací koulí.


Koule se odehrávají vzestupně po číslech. Aby byl správně pochopen výklad pravidel, musí být stůl následovně označen: A. Anyone can see your public photos . SVĚTOVÁ STANDARDIZOVANÁ PRAVIDLA SVĚTOVÉ POOL -BILLIARDOVÉ ASOCIACE (WPA). Exklusiv eingerichtetes 1m² Chalet - mit großem Wohn- Essbereich m² und voll ausgestattete Küche. Stylish moderne Einrichtung mit Pool , . Prečítať si všetky pravidlá.


Shaun Murphy a Judd Trump vs. Pool Live Tour is available for registered users only. Ball je hra, která se hraje s bílou koulí a 15ti cílovými koulemi očíslovanými od . Hra 9-ball (Devítka) se hraje s devíti očíslovanými barevnými koulemi (čísla 1-9) . Chcete si zahrát pool ? Správným sestavením kulečníkových koulí dodržíte pravidla a navíc už dopředu soupeři ukážete, že nejste žádný nováček.

Near Disney 4Bed 3Bath Pool Villa Emerald Island This luxurious homes with a south facing pool and Jacuzzi spa. Oba hráci postaví po jedné kouli libovolne do predního pole ( každý na jednu polovinu stolu) a spolecne zahrají svojí koulí pres zadní mantinel. Z čehož jedna je bílá, jedna černá s číslem 8(proto osmička) a zbývající koule jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky