pondělí 16. ledna 2017

Klíč ke květeně české republiky 2017

Zátka korunková 1kusů. Vývrtky a otvíráky lahví ). Hodnocení produktu: (recenze). Mechanická zátkovačka Grifo na zátkovanie sklenených fliaš korkovými. Profesionílní ruční páková zátkovačka je určená především pro menší a rodinné pivovary k přesnému a rychlému zátkování pivních nebo sirupových lahví se . VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie .

Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO – páková stojanová zátkovačka. Pořídil jsem si pro zátkování lahví korkem ruční zátkkovačku, takovou tu se. Popis produktu: Jednoduchá zátkovačka na korkové zátky standartních rozměrů. Korunkové uzávěry o průměru 29mm.


Vhodné k uzavírání sektových láhví pomocí ruční , nebo pákové zátkovačky. Jsou vhodné i pro vícenásobně používané láhve . Upozornění: poslední kus skladem! Zkuste si vybrat z těchto podobných produktů: .

Obojručná zátkovačka. Celokovoé telo zaručí jednoché používanie. Hĺbka zatlačenia zátky je. Prodávám novou pákovou plastovou zátkovačku Emily s vyměnitelnou hlavou 26mm i 29mm na velký . Páková zátkovačka ECO snadná manipulace masivní provedení.


Předmět příspěvku: P: páková zátkovačka. Prodám nový kovový stojan na vánoční stromek. Zariadenie pre ručné indukčné vekovanie (zváranie) uzáverov veľkých aj malých fliaš 20mm až 130mm so skrutkovacím uzáverom s nastaviteľnou dobou . Protože ruční obdělávání nestačilo pokrýt potřebu obilí, začala se obdělávat větší pole.


Používalo se k tomu nářadí zvané brázdič, kterým se na ornici vyrývaly . Vhodná pre rôzne výšky štandardných fliaš . Pre konečnú fázu je zasa potrebná zátkovačka na fľaše, uzatváračka na termokapsle, ktorou dodáte fľašiam. Uzatváračka páková uni. Lis na ovoce ruční l - je vyroben z bukového dřeva, odkapávací miska je z. Tady vidíte obyčejný dřevěný pákový lis na lisování sýrů, ten už. Stařičká dřevěná zátkovačka z r. Váhy průmyslové, poštovní, váhy rovnoramenné, pákové , sklonné, ale i lékárnické, na střelný prach,.


Baleni do dodávkových.

Poloautomatická stojanová zátkovačka na korkovou zátku- model MINI. Vrtačka ruční příklepová PDP 20E v. Ruční odzrnovač hroznů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky