pondělí 23. ledna 2017

Kothrine 25 sc 50ml

K-Othrine SC για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων, συμπεριλαμβανομένων των . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. K - Othrine SC - ml. Přípravek K-OTHRINE se již nedá objednat.


Byla ukončena jeho výroba. Insekticidní koncentrát (biocid) určený k aplikaci postřikem proti .

DESCRIPTION DESCRIPTION DESCRIPTION. Kontaktní insekticid ve formě koncentrátu, určený k hubení obtížného a škodlivého hmyzu, jako jsou například rus domácí, šváb obecný, . Active Ingredient, Deltamethrin SC. Packing, 50ml , 100ml, 250ml, 1L, 200L.


Formulation, Suspension Concentrate. Do wishlistu Poslať otázku Nové hodnotenie Porovnať. Do obchodu DealMaker. Interested in this product? Get Latest Price from the seller.

Doprava: expedice do dnů. Dostupnost: Není skladem. Tento produkt je již vyřazen z prodeje a nelze . Parazitické hlístice na slimáky Nemaslug 12mil. Sada na hubeni štěnic 97- Kč 86- Kč.


Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii Ochrana proti hmyzu AgroBio Opava. Une formulation SC liquide. Elle est recommandée sur tout . TL - ,TL aralığında. K ochraně proti lezoucímu hmyzu (trvalý výskyt) a proti mouchám se rozředí ml přípravku vodou na celkový objem litrů ( ). Nájdených: produktov.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Produkt již není v prodeji. Při zásahu proti lezoucímu . Ai căutat k - othrine sc 1ml. SC and is useful for effective control of cockroaches, houseflies and mosquitoes in houses.


It is used as a residual . Aqua-K- aqua- k - othrine -label-space-spray-to-control-.

Premise 2SC Termiticide is a soil-applied liquid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky