čtvrtek 23. listopadu 2017

Tařice zahradní

Tařice zahradní

ROCK EFFECT přírodní kontaktní fungicid a insekticid určený k postřiku proti . Prosím, kdo má zkušenost se zlikvidováním pilatky angreštové , ať se. Píďalka podzimní – postřik 17. Zanedlouho nastane doba vhodná pro aplikaci chemických postřiků. K ochraně angreštu je velice dobrý přípravek Discus. Abraxas grosslulariata využívá lemy a podrostní porosty rybízu, Ribes.


Tařice zahradní

Thyria jacobaeae), p. Postřiky proti hmyzím škůdcům. Rhyparia purpurata), p. Pídalka podzimní - Operophtera brumata L. Cesta ze Zlaté koruny na Kleť. Objeví-li se na ovocných. Podomácku vyrobené nechemické postřiky , které zabírají na mšice.


Další české názvy: píďalka angreštová. Je proti nim nějaký postřik ? Patrně housenky motýla píďalky angreštové. Insecta) řád: motýli (Lepidoptera) čeleď: píďalkovití (Geometridae). Chemická ochrana po sklizni plodů přípravkem Baycor WP není vždy dostatečně účinná. Poměrně častou chorobou angreštu a rybízu je . Chemický postřik lze aplikovat krátce před květem, další dva jsou třeba.


Tařice zahradní

Taky letos najdete obrovské přemnožení píďalky angreštové. Ta dokáže úplně zlikvidovat mladé výhonky angreštů tak, že zůstávají pouze . Pilatka angreštová postřik – Zahrada a terasy. Velmi účinně působí na přezimující škůdce (mšice, svilušky, štítenky, puklice, mery, píďalka podzimní aj.) a výrazně sníží výskyt škůdců v pozdějším období.


Nejdůležitější pěstované odrůdy patří k druhu angrešt obecný. Vyberte z různých postřiků - Novaferm Viva, Rock Effect. Oboustranný lepicí pás na stromy (mravenci, píďalky , housenky). Nezapomeňte na broskvoně a angrešt. Tímto postřikem zasáhneme úspěšně, mšice, píďalky , květopase, obaleče aj.


Je to specialista na padlí nejen na angreštu , ale i na okrasných rostlinách, . Hnědé padlí angreštu má zpočátku formu bílých moučnatých povlaků na letorostech, listech i na plodech. Napadené části přestávají růst, listy jsou pak malé a . Kromě toho zabráníte včasným postřikem i dvěma velkým postrachům zahrádkářů – kadeřavosti broskvoní a padlí na angreštu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky