pondělí 20. listopadu 2017

Držák na truhlíky

Rostliny a květiny pomocí držáků na truhlíku můžete zavěsit na zábradlí balkónu nebo za okno. Výškově nastavitelný držák truhlíku Fixpot. Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu. Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády.


Plastia Fixpot držák truhlíku čokoládový.

Ideální originální řešení pro ty, kterří chtějí mít na parapetu truhlík zajištěný proti spadnutí bez vrtání do . Držák na truhlík SIESTINO balkon. Bezpečnostní spona zabrání převážení a vypadnutí truhlíku z držáku. Květiny v truhlíku rozsvítí každý balkon či terasu. Snadné přichycení buď k rámu. Jak je ale upevnit na zábradlí, aby dělaly parádu a zároveň měly dostatek světla?


Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti. Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy.

Habitat, to je záruka kvality. Kovový balkónový držák na truhlík Fantazie. Zabraňuje spadnutí truhlíku následkem vyšší váhy truhlíku nebo špatných. Barva: zelená, na každý držák 2x šroubky na spojení Materiál: pevný kov.


Adaptér k držáku na truhlík FIXPOT, který slouží k nalepení na parapet. Je univerzální pro každý typ a velikost truhlíku a udrží truhlík na parapetu za každého počasí, a to i při bohatém závěsu květů. Je odolný vůči mrazu a slunečnímu záření. Balkónový držák je vhodný na menší truhlíky.


Je určen pro zábradlí o šířce 2-cm. Nosnost jednoho páru: kg. Popis: Prodam dva držáky na truhliky. Plastový nastavitelný balkónový držák truhlíku Fantazie. Zboží není momentálně dostupné.


Kovaný držák na truhlíky. Originální ručně kovaný nástěnný držák určený k uchycení květinového truhlíku. Levné držáky na truhlíky - velký výběr naleznete online na BauMax.


I think they are so charming and can cure a multitude of house exterior sins.

If I were selling a house, I think a. Háky na truhlíky mají antracitovou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky