úterý 21. listopadu 2017

Jak naložit koleno na gril

Pochutnat si na prasátku, to je to, oč tu běží. Nabízíme několik inspirativních receptů, například domácí jitrnice, pečené koleno na černém pivě,…. Osolíme, přidáme pepř a cibuli a vaříme pod pokličkou na mírném ohni. Bravčové koleno pečené v rúre je skutočná pochúťka.


Chutné, šťavnaté, so.

Po varení varte na miernom ohni - hodiny pod uzavretým vekom. K jídlu bude velký výběr - steaky, živáňská pečeně , grilovaná kolena , klobásy, uzené maso, volská oka, špízy a další. Dokonce se na ohni bude točit selátko. Hrniec prikryjeme a na miernom ohni varíme do polo mäkka (približne hodina až hod). V druhej etape koleno vyberieme z vody a dáme na pekáč, kde ho . Bramborovo-křenová kaše.


Na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte křen a podlijte rostlinným krémem, vařte na mírném ohni cca minuty. Přilijte vodu, ohřejte .

Přidáme rozetřený česnek, nakrájený zázvor a na mírném ohni vaříme asi min. Recepty obsahující vepřové koleno s marinádou. V hrnci zahříváme pivo s cukrem. Dokud se cukr nerozpustí.


Dále přidáme kečup, . Pridáme borievky a bobkové listy a na miernom ohni varíme asi minút. Predvarené kolená preložíme na pekáč, necháme z nich odpariť . Otevři zde pro více informací ▽ Přihlaste se k odběru kanálu . Vepřové koleno na pivě s medem. Kůži na koleni nařežeme ostrým nožem do kosočtverců. Pečené kuře na ředkvičkách podle Iny Garten. Koleno nasolíme a napepříme.


Rukami vmasírujeme sůl a pepř do každého záhybu. Postup přípravy receptu. V kastrůlku zahříváme pivo s cukrem dokud se cukr nerozpustí. Poté vyjmeme, necháme .

Dávají si je turisté na Staroměstském náměstí i štamgasti ve stylové hospodě. Ostatně stačí se podívat na fotku, a začnou se i vám sbíhat sliny a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky