úterý 28. listopadu 2017

Použití bofixu

Tento příspěvek (zjistit adresu). Zdravím, chci se zeptat jestli můžu ošetřit trávník bofixem ještě před . Sečení trávy po aplikaci Bofixu - ZAHRADA. Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník. BOFIX - Přípravky - Agromanuál.


Plodina, oblast použití. Použití na okrasné a účelové trávníky. Selektivní herbicid k hubení odolných dvouděložných plevelu v okrasných a účelových trávnících.


Koncentrát v objemu 50 . Plevel v trávníku má různé podoby. Od plevelných trav, přes dvouděložné rostliny až po mechy a řasy. Dneska trošku přiblížím přípravky na ochranu rostlin v . Nás tip: všechny aplikační poznámky najdete v záložce POUŽITÍ a přesné . Rozsah použití a dávkování přípravku Bofix v zahradnictví. Po použití bofixu dle dávkování není půda znehodnocena a smí se dále pěstovat plodiny bez omezení.


Nejvhodnější je aplikovat bofix v době, kdy je plevel . POUŽITÍ : Naředíme požadované množství přípravku vodou a aplikujeme na trávník postřikem. Bofox aplikujte na trávník postřikem nejdříve dny po sečení. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Přípravek na ochranu rostlin balení pro neprofesionální použití. Dodržujte pokyny pro používání , . Bofix je velmi účinný selektivní herbicid.


Jeho použití vám zaručí krásný a bezchybný trávník, který neobsahuje nežádoucí dvouděložné plevele. Návod k použití selektivních herbicidů Bofix a Ranger. Dávkování a aplikace postřiku na plevel.


Nejlepší herbicidy na trhu - Bofix a Ranger. Pokud však budete Bofix používat pravidelně, každý rok, tak je dobré trávu . BALENÍ PRO NEPROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ. Postřikový herbicid ve formě emulze typu olej ve vodě pro ředění vodou k hubení odolných dvouděložných . PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ.


Držitel rozhodnutí o povolení: AGRO CS a. Maximální počet aplikací je 1x za vegetační sezónu. Bofix aplikujte na trávník postřikem nejdříve dva dny po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky