čtvrtek 16. listopadu 2017

Bofix 100ml

BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. Clopyralit 20g, Fluroxypyr 40g, M. Přípravek proniká do rostlin prostřednictvím. Hodí se zejména pro ošetření okrasných. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


BOFIX - na ničenie odolných dvojklíčno- listových burín v okrasných trávnikoch.

Po aplikácii nekoste trávnik 7-dní, podľa . Bofix 100ml - ničí buriny v trávniku. DPH: ( 3 Kč ). Je to selektivní (působí pouze na plevel) herbicid ve formě mikronizované suspoemulze k hubení odolných dvouděložných plevelů v okrasných a . BOFIX - Použitie: na ničenie odolných dvojklíčno-listových burín v okrasných trávnikoch. BOFIX 1ml - herbicid do okrasných trávníků.


Registrované použití . Zboží již není dostupné.

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosím zvolte jinou alternativu. Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě!


Datum dostupnosti: Informujte . Působí likvidačně na . Postrek na trávnik proti . K hubení dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnících. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Herbicid proti dvouděložným plevelům v trávnících. Listovo pôsobiaci herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín. Jednotková cena: 136. Cena s DPH : 22- Kč.


Selektívny, systémovo pôsobiaci . Opakowanie zawiera 1ml koncentratu.

Zwalcza chwasty w trawniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky