čtvrtek 23. listopadu 2017

Archeoskanzen modrá vstupné

Archeoskanzen modrá vstupné

Základní Kč ostatní návštěvníci skanzenu. Archeoskanzen Modrá , velkomoravské opevněné sídliště středního Pomoraví z 9. Skanzen vznikl za podpory Slováckého muzea v Uherském Hradišti a Moravského zemského muzea v Brně, realizace projektu se ujala obec Modrá. Skupinám nad osob doporučujeme prohlídky během pracovního týdne.


Archeoskanzen modrá vstupné

Poznámka Mimo otevírací dobu na objednání. Vstupné : Skanzen – Kč, deti do rokov a ZŤP – zadarmo. Nově budované Centrum Slováckých tradic se nachází v obci Modrá u Velehradu.


Velehrad-náměstí (cca 9m), nejbližší vlaková zastávka Uherské Hradiště (cca km) . Je významným subjektem názorně osvětlující jednu z nejvýznamnějších etap našich. Vstupné pro školy: pro studenty a žáky je Kč na osobu. Vzdálenost od AgroPenzionu, Pěší turistika, Cykloturistika, Možnost stravování, Placené vstupné. UZAVŘENÍ ARCHEOPARKU v návaznosti na mimořádná opatření v souvislosti s onemocněním COVID-19. Skanzen se nachází v blízkosti Uherského Hradiště cestou mezi Starým Městem a . Vstup do archeoskanzenu je zpoplatnen.


Archeoskanzen modrá vstupné

Nyní je aktuální skanzen 7- živá voda 9-. Provoz mimo otevírací dobu po telefonické domluvě! Představuje ideální podobu slovanského opevněného sídliště z . Jedná se archeologický. Na hrázi rybníka odbočte z cyklostezsky a běžte dále po modré turistické značce, která vás dovede až do . Podívejte se, co zajmavého se v tomto muzeu/galerii děje.


Vstupné zdarma: děti do let, držitelé průkazu ZTP/P včetně doprovodu, důchodci nad let. Vysvětlivky ke vstupnému: . Archeologický skanzen v Modré se nachází v lokalitě původního velkomoravského osídlení, v těsném sousedství Velehradu, km od .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky