pondělí 27. srpna 2018

Actara 25 wg dávkování

Plodina, oblast použití. Vyšší dávka se aplikuje při vyšší intenzitě výskytu. ACTARA WG osahuje účinnou látku thiamethoxam ze skupiny neonikotinoidů. Vyşşí dávka vody se poużije na vyşşí a více olisténé rostliny.


ИНСЕКТИЦИД АКТАРА WG В. Přípravek na ochranu rostlin. Ochrannou lhůtu nebylo nutné stanovit. Actara WG Hubí savé a žravé škůdce požerovým a dotykovým účinkem.


Pro včely zvlášť nebezpečný. V rostlinách se šíří kořeny, listy a stonky, má velice . Aplikační dávka přípravku. Vyznačuje sa rýchlym kontaktným a požerovým efektom.


Apkaro pamatā kaitēkļus ar sūcējtipa un dažus ar . Topsin M 5SC, 5. Calipso 4SC, 15. Preparatīvā forma: disperģējošas granulas. Ražotājs: Syngenta Iepakojums: 2kg. Acrobat MZ WG lze použít po celou dobu vegetace jak na plíseň okurkovou, tak také na.


Dávkování prípravku je shodné s dávkováním na plísni okurkovou. NedostupnýProdukt Actara wg je vypredaný a už sa nebude vyrábať. Charakteristika produktu Actara WG je širokospektrálny insekticíd pre listovú. Spôsob aplikácie a metodické pokyny. SKU: 7EAN: 8586017740020.


Granulovaný dispergovateľný insekticíd určený na ochranu zemiakov proti pásavke . Dávka vody je 200-5l/ha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky