pátek 31. srpna 2018

Rehmanie lepkavá

Rehmanie lepkavá

Nejznámějším druhem je rehmanie lepkavá , která je jako léčivá rostlina tradičně využívána v čínské medicíně. Hlavními účinnými látkami jsou iridoidní glukosidy . Pochází z Číny z provincie . Pomáhá při krvácivosti, normalizuje tělesnou teplotu, přispívá ke snížení hladiny krevního cukru. Rehmanie lepkavá – bylinná tinktura podporuje růst svalů. Její původní použití se pohybovalo od hojení zlomených kostí, odstraňování nečistot v krvi a povzbuzení . Zpět na Jednotlivé byliny. Základy tradiční čínské medicíny Základní pojmy Diagnostika podle čínské . NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. Indikace: Nemoci krevního oběhu a. Přípravek obsahuje výtažek z rehmanie lepkavé ve alkoholu.


Odborná literatura uvádí: rehmanie obsahuje glykosidy, catalpol a především rehmaniosidy, ale také látky steroidního charakteru . Dostupnost: Tento produkt již není na skladě. Datum dostupnosti: Kč s DPH. Ks Minimální množství pro . Podpora udržování normálního krevního tlaku.


Pro výrobu bylinných i pupenových tinktur se. Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


Rehmanie lepkavá

I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer. Jarmila Podhorná - Naděje jen za 1Kč skladem. REHMANIE LEPKAVÁ 50ml. Tinktura bylinná z rehmanie lepkavé.


Můžeme doručit do: 31. Přírodní bylinný extrakt z kořene léčivé rostliny rehmánie lepkavé pro normální hodnoty krevního. Rehmannia glutinosa, čeleď krtičníkovité.


Rehmanie lepkavá

Víceletá bylina s žlutooranžovým dužnatým, hlíznatým a zaškrcovaným kořenem. Složení: voda, alkohol , rehmanie lepkavá kořen . Udržování normálního krevního tlaku. Tradiční čínská medicína užívá kořen ve třech různých úpravách, a to čerstvý, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky