středa 15. srpna 2018

Betonové patky bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonové patky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve .

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . V rámci realizace podlah u nových výrobních hal, nebo . Bezplatná inzercia, betonove patky predaj a inzercia. Bazár , kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte betonove patky , viac nemusíte.


Vybírejte z inzerátů.

BETONOVÉ PLOTY IHNED SKLADEM ,PLOT RŮZNÉ VÝŠKY. Nabízíme k prodeji nové mobilní oplocení - plotové díly, betonové patky a spojky. ZEMNÍ VRUTY A KOTEVNÍ PATKY.


Prefabetón-Diviaky ponúka svojim zákazníkom výrobu a dodávku betónových zámkových, chodníkových dlažieb , polovegetačné dlažby a panely. Stavební materiál - prodám, kraj Vysočina. Rizika použitých zemních vrutů. Uvažujete o koupi starých a použitých zemních vrutů z bazaru? Našli jste v bazaru již použitý zemní vrut . Prodáme starší betonové vazníky v dobrém stavu.


Větší betonové panely o rozměrech 88x55m, váha 300kg. Kotevní patky stavitelné, povrchová úprava žárový zinek. Rampa na Javorovém – tak jsme to sbouchali dohromady ! A když zaschly betonové patky pustili jsme se do dřeva.


Samotný bazar proběhne ve dvou dnech – v pátek 18. Dílnička bude na místě spolu s prodejním stánkem Dobromysli v pátek od 13:do 17:0. Zemní vruty nahrazují klasické betonové základy, jejich instalace je velice snadná - vrut zašroubujete svisle do země do patřičné hloubky a pomocí patky , . Pokud jako kotvy použijeme upravené pásové železo, je vhodné, .

Betonová patka - cena: 175 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky