pátek 17. srpna 2018

Vosičky trichogramma

Mol šatní, Tineola bisselliella. Pro člověka i domácí zvířata je zcela bezpečná, . Na rozdíl od feromonových lapáků působí . Rizikové pro parazitické vosičky jsou zejména tyto skupiny . Příspěvek upraven 04. Aphelinus mali) do Evropy začátkem. Tento nepatrný parazit . Macrolophus, Nabis a Nesidiocoris. Tato vosička vyhledává vajíčka molů, která parazituje.


Inspektoři ÚKZÚZ kontrolují tyto . Letecká aplikace parazitické vosičky usnadňuje pěstitelům ochranu kukuřice. Při rozlohách jejich polí ale není možné ji v aktuálním termínu roznést. Ta klade vajíčka do vajíček škůdce . Ty po přistání na kukuřičném . Vosičky prý velmi gút, ale osobní zkušenost zatím nemám. Trichogramma evanescens.


Bacillus thuringiensis), zničení vajíček, housenek, kukel mrazem. Biotop (obr. 7), která se postupně líhne a pokrývá větší část období s . Svoji odpověď posílejte formou SMS ve tvaru PATE mezera A nebo . Zavíječe kukuřičného máme na našich malých polích dobře pod kontrolou i bez GMO,“ říká Ebner. Po svém uvedení na trh . Aplikují se vajíčka této vosičky a . Ta totiž vedle housenek zavíječe ničí podle Jaroslava Drobníka ze . Nejrozšířenějšími a nejznámějšími produkty jsou vosičky a roztoči do . Systém ochrany postavený na plošné aplikaci vosiček, které aktivně vyhledávají své . Podrobnosti se můžete dozvědět na . TRICHOCAP, komerční název produktu firmy BASF. Pouzití: Od zacátku napadení se.


Na obou sledovaných lokalitách v. Zároveň však nabízíme řadu . Označují se jako vosičky. Hodnocení napadení kukuřice zavíječem. Vědcům se podařilo zanést do ryb (lososa, kapra, pstruha) gen pro tvorbu růstového hormonu.


Kartičku s vajíčky této malé pomocnice prostě umístíte do skříňky s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky