pondělí 20. srpna 2018

Sra hlucin

Informace, program a vstupenky na akci . Ostrava - Poruba: nejbližší zastávka Štěrkovny. V současné době se prodávají 3denní vstupenky již ve 4. Hlučín autobusové nádraží. V předprodeji bude pouze dvoudenní pernamentka.


Také v ceně vstupenky je . Kompletní program letošního Letního Šapitó. Open Music nabídne živý souboj balkánských rytmů. Poslední zveřejněná představení jsou geniální pojednání Caveman a Cavewoman.


Festival u vody se koná 25. Lístky prodává Ticketstream. Vstupenky pod stromeček. Radnice nabízí výhodnější vstup do areálu štěrkovny. Jsem rá že můžu vzít děti do krásného prostředí štěrkovny.


Outlet Arena Moravia je hlavním partnerem tohoto úžasného festivalu. Přijďte s námi začít festivalovou sezónu. Nabízím dvě originální vstupenky z Ticketportal (ne e-ticket).


Bezbariérový vstup na akci. Dragon Párty, pro první kategorii. U pokladny zaplatíme vstupné , zakoupíme si krmivo pro zvířátka a vcházíme do areálu. Až půl miliardy na sanaci štěrkovny. Dnes na jeho březích najdete sportovně-rekreační areál.


Kromě skvělého koupání v jedné z nejčistších . Pokud termín nebude vyhovovat těm, kdo již mají zakoupené vstupenky na. Ubytování je v areálu Štěrkovna v autokampu Jezero, možnost stanování. Parkování: Na parkovišti v areálu kempu.


K zdejší nudapláži asi nemám žádné výtky, jen je lepší teď, dokuď je ještě . Zatímco interpreti se na mnoha festivalech v republice opakují, . Občerstvení: V textilní části.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky