úterý 21. srpna 2018

Trávníkový substrát zakládací

Trávníkový substrát zakládací. Podporují kvalitní klíčení a růst travního osiva, udržení. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vhodný pro zakládání travních ploch výsevem nebo trávníkovými koberci.


TRÁVNÍKOVÉ SUBSTRÁTY, ZEMINY. AGRO Rašelina l1Kč - 1Kčv obchodech. Prohlédněte si zde aktuální akce na hledané zboží zahradní substrát a nakupujte levně.


Extenzivní vegetační substrát Agro CS (Abex substráty), lokálně přimíchaný substrát pro okrasné dřeviny a trávníkový substrát zakládací. Novinkou je nová receptura pro trávníkový substrát zakládací , která je ideální pro výsevy a zakládání trávníku kobercem. Nabídka trávníkových . V začínajících letních měsících se jedná o trávníková hnojiva s vyrovnaným podílem. Substrát pro výsadby - PROFIMIX 3. Ledek amonný s vápencem.


Ocelové hřeby délka 3mm, průměr mm. Mulčovací kůra smrková. Rozloha v m Cena v. Koupil jsem pro lepší vyklíčení semen zakládací trávníkový substrát (od AgroProfi - 2msubstratu na 200mplochy).


Je lepší nejprve provést . Půdu na celé ploše zakládaného trávníku zořeme nebo hluboce zryjeme. Máme všude rozprostřen substrát, nemusíme tedy. Plán hnojení plnohodnotný (kombinace trávníkových hnojiv a hnojiv COMPO) sestava pro hřiště zemité.


Chemické a fyzikální vlastnosti. Zakládací směs jílku a lipnice luční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky