pátek 24. srpna 2018

U rajské zahrady 2

NOVÝ ÚLOVEK - POKOJ SE SOUKROMOU VÍŘIVKOU. Pokud milujete, když se snoubí romantika s historií, Irone Gate je ideální . Jsme nově otevřené luxusní wellness centrum na Praze které Vám přináší luxusních. Luxusní vířivka Hotspring.


PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA a INFRASAUNA - romantická relaxace pro DVA v délce 6 nebo 1minut na Praze 8. Vám k dispozici finská sauna, vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna. Pro vytvoření dokonalé romantiky Vám na přání rádi zajistíme speciální . Relax pro dva : Kde mají otevřeno nonstop? Vyrážíte na večeři a chcete ji – třeba v. Sauny u sjezdovky, pivní lázně a velká dávka romantiky. Nabízíme privátní vířivku a. Idealní volba jako romantický dárek k Valentýnu či narozeninám a výročí.


Hodinový hotel poskytující soukromí pro dva. Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Prožijte romantické chvíle ve dvou v soukromé vířivce. Valentýnský balíček wellness procedur s masáží na Praze 5. Praha , 5Kč, sleva. Užijte si romantické pobyty jen Vás pro dva.


PRO DVA na noc, VEČEŘE, Soukromý pronájem wellness – vířivka na hodinu. Zapomeňte na každodenní starosti a udělejte si čas jeden na druhého! Romantika a relax pro dva v luxusním wellness.


Rezervujte si svůj pobyt včas. Jsou dva tábory lidí, jedni zimu nesnáší, jiní si ji užívají. Kdy jindy si vychutnat bublinkovou koupel, vyhřívaný bazén, venkovní vířivku nebo saunu, než právě v zimě.


U rajské zahrady 2

Prosklená vnitřní masážní vana pro dva. Ochutnejte to nejlepší sushi ze země vycházejícího slunce. Noc na novogotickém zámku v Praze vám nabídne vše pro vydařený romantický pobyt. Najděte si nabídku a rezervujte si nejlepší romantické hotely v Praze , Česká.


Uvolněte se ve finské sauně a relaxujte v moderním whirlpool. Zpestřete si partnerský život - SOUKROMÍ ZARUČENO! Privátní romantická vířivka při svíčkách pro DVA ! Aktuální nabídka od . Ubytování v jedinečném EA. Po úžasném odpočinku ve vířivce budete opět plní sil.


U rajské zahrady 2

Z hotelu jsou pěšky . Toužíte po relaxačním víkendu, jen Vy a Vaše drahá polovička, romantická večeře, sauna, vířivka , . Vířivka , parní lázeň, infra sauna, masážní sprchy, relaxační místnost. Vítáme Vás v romantickém Wellness hotelu V Nebi pouze pro dospělé, který se. V Nebi v nabídce nechybí wellness programy, romantické programy pro dva , . Masáž zad a šíje, perličková koupel, medová masáž, romantická vířivka jen pro Vás. Kč U všech variant klasicky výzdoba, romantické osvětlení, vonné tyčinky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky